Veterboots zijn een mooie mix van (hoge) veterschoenen en een laars. Het zijn schoenen met een stoer uiterlijk, vooral als ze zijn voorzien van een dikke profielzool. Er zijn prachtige veterboots voor dames en heren.

Kijk maar eens bij de aanbiedingen enkellaarsjes bij de belangrijkste schoenenwinkels voor mooie veterboots tegen de laagste prijs.

Veterboots = veterlaarzen + lace boots

Veterboot, het is een raar Nederlands/Engels woord. Veterlaars zou beter zijn, maar we houden het hier maar bij het veelgebruikte woord veterboot.

Veterboots voor vrouwen en mannen

Veterboots zijn er zowel voor vrouwen als mannen. Het stoere uiterlijk van deze laarsjes spreekt mannen aan, en voor vrouwen zijn laarsjes met veters net wat modieuzer dan gewone laarzen. Ze vormen een ideale basis voor een stoere uitstraling. Veterboots zijn er met en zonder hallen.

Praktisch zijn veterboots ook. Door de veter is hun pasvorm beter dan die van een laars en je kunt ze zo strak dragen als je comfortabel vindt. En de dikke profielzool die je vaak onder veterboots aantreft geven veel grip. Veterboots zijn uitstekende winterschoenen.

Combineren van veterboots

Veterboots hebben een stoere uitstraling en komen dus heel goed tot hun recht onder een jeans. Vooral bij een skinnyjeans staan ze vaak prachtig. Dames kunnen kiezen voor een vrouwelijke top om niet al te “ruig” over te komen.

Veterboots onder een jurkje zien we ook steeds vaker. Dan heb je zeker een vrouwelijke combi! Een combi die heel leuk kan staan. Met blote benen wordt het contrast wel heel groot, maar je kunt ook kiezen voor een donkere panty of legging bij je jurkje en veterlaarsjes.

Tip voor dames:Gebruik bij hoge veterboots de bovenste vetergaten niet. Dit staat sportief en laat bovendien je benen slanker lijken.

Goede merken veterboots

Welke bekende schoenmerken maken veterlaarzen? Welke niet? Veel schoenfabrikanten die laarzen maken brengen dit seizoen ook veterbooties uit. Kijk maar bij de bovengenoemde winkels voor het enorme aanbod aan veterboots.

Onderwerpen:
Veterlaarsjes dames, beste veterboots, booties heren, boots met veters.