Via Vai is een merk schoenen dat onder andere bekend staat om zijn mooie en vaak ook stoere Via Vai laarsjes voor dames. Bij hun wintercollectie is dat  niet anders. Maak hier kennis met de mooiste Via Vai winterboots.

Meer informatie over al deze Via Vai laarsjes (en andere Via Vai laarzen en schoenen) vind je bij de aanbiedingen van Via Vai bij de aanbevolen schoenenwinkels. Daar vind je ook alle (lage) prijzen van de schoenen en laarzen van Via Vai bij de beste online verkooppunten.

Via Vai Elettra Empire veterboots

De Elettra Empire laarzen zijn stoere veterboots met een contrasterende platformzool. Door de paar centimeter hoge hakken hebben deze boots hetzelfde benen verlengende effect als hakken.

De Vai Elettra Empire is te koop in een hele reeks kleuren en in soepel leer of suède. Deze Via Vai veterboots staan geweldig onder kick-flared jeans en andere wintermode.

Via Vai Viola Union bikerboots

Een ander stoer veterlaarsje van Via Vai is de Viola Union. Dit is een Via Vai bikerboot voor de winter met een vetersluiting op de wreef.

Bij deze Via Vai motorlaarsjes lopen de veters niet helemaal tot boven door, wat een eigenzinnig effect geeft. Deze laarsjes staan heel mooi onder een nonchalante casual outfit.

Via Vai Zita Bloom afzaklaars

Neem een afzakkertje, en trek de Zita Blook aan, Deze knielaars is namelijk een afzaklaars, de schacht zakt op een nonchalante manier naar beneden. Deze Via Vai laarzen zijn te koop in glanzend leer en in een meer matte variant.

De Zita Bloom afzaklaars staat geweldig in combinatie met een rok of jurk. Kijk bij de aanbiedingen voor de laagste prijs.

Via Vai Bella Mountain

Veterlaarsjes volgens de hiking trend. Deze stoere damesboots van Via Vai doen aan stevige wandelschoenen denken, maar in werkelijkheid zijn dit comfortabele veterboots.

Niet alleen het uiterlijk hebben de Via Vai Bella laarsjes van wandelschoenen overgenomen, ook de grip. Want op deze damesboots loop je in najaar en winter veilig over de glibberige straten. Ook de Via Vai Bella Mountain laarsjes zijn in diverse kleuren en prints te koop.

Via Vai Gemma District

Tot slot de Gemma District, een laars die je ook op de foto helemaal bovenaan afgebeeld ziet. Deze Via Vai laars is een echte winterlaars om te zien. Maar let op, alleen de tong is met (kunst) bont gevoerd.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen wat deze Via Vai laarzen en laarsjes kosten bij de belangrijkste online aanbieders.

Zie ook: Aanbiedingen van enkellaarsjes bij de bekende schoenenwinkels

 
 
Onderwerp:
Hierboven kijken we naar de Via Vai laarsjes voor de winter. Het betreft diverse soorten winterlaarsjes voor dames. Vaak lekker warm gevoerde laarsjes voor dames in de winter.