Voltan schoenen zijn Italiaanse kwaliteitsschoenen. Voltan maakt elegante stijlvolle damesschoenen. Het aanbod aan Voltan schoenen is breed. Van hoog gehakte pumps en sandalen tot sportieve sneakers, van charmante enkellaarsjes tot hoge laarzen die ver boven de knie gaat.

Kijk hier voor aanbiedingen van Voltan schoenen

Bij de onderstaande online schoenenwinkels kunnen Voltan schoenen en laarzen worden aangeschaft. Deze winkels hebben de beste collecties en hanteren de laagste prijzen.

Stijlvol zwart of uitbundig gekleurd?

Veel Voltan schoenen zijn nette zwarte schoenen. Maar veel van deze modellen zijn ook te koop in felle kleuren. Dan wordt zo’n schoen ineens een heel andere schoen. Representatieve zakelijke schoenen worden dan ineens extravagante schoenen om mee uit te gaan. Het is leuk om te zien wat een kleur doet voor de stijl van een schoen.

Een brede collectie

Voltan is een oud Italiaans schoenmerk. Het bestaat al sinds 1898. Het merk wordt dan ook wel Voltan1898 genoemd.
Die 120 jaren aan ervaring, de kostbare materialen en het vakmanschap waarmee deze damesschoenen ontworpen en gemaakt worden maken van Voltan schoenen damesschoenen van hoge kwaliteit die je met veel plezier draagt.
Voltan maakt uitsluitend damesschoenen. , maar wel in heel veel modellen. Ballerina’s, instappers, pumps, moccasins, sandalen, enkellaarzen, hoge laarzen, knielaarzen en nog veel meer modellen.

Een rijke geschiedenis

Eind 1800 maakte Giovanni Luigi Voltan, de zoon van een schoenmaker uit de regio Venetië in Amerika kennis met de destijds vernieuwende schoenenindustrie. In New York, Boston en Washington keek Voltan de kunst van het machinaal produceren van schoenen af, en eenmaal terug in Italië toverde hij de werkplaats van zijn vader om tot de eerste schoenenfabriek in Italië die machinale productie toepaste.

Hiermee speelde Giovanni Luigi Voltan een grote rol in het tot stand komen van de Italiaanse schoenenindustrie die tegenwoordig zo toonaangevend is.

En de Voltan schoenenfabriek bestaat nog steeds. Tegenwoordig staan de kleinzonen van opa Voltan aan het hoofd van wat nog steeds één van de belangrijke Italiaanse schoenproducenten is.

Bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels vind je al deze mooie damesschoenen en dameslaarzen.

Onderwerpen:
Voltan schoenen dames, Voltan damesschoenen, Voltan pumps.