Walk in the Park is een merk schoenen dat laarzen en booties voor dames maakt. Walk in the Park is een echte specialist in dameslaarzen en laarsjes.

Walk in the Park laarzen zijn eigenzinnige en stoere laarsjes. Trendy en modieus. En de kwaliteit van deze dameslaarzen is geweldig!

Voordelig online Walk in the Park schoenen kopen

Hieronder vind je een overzicht van de beste winkels waar je online Walk in the Park schoenen kunt kopen. Deze webwinkels hebben het beste assortiment Walk in the Park schoenen en hanteren de laagste prijzen.


Veelzijdige laarzen en laarsjes voor dames

Veelzijdig zijn Walk in the Park ook want je kunt ze bij iedere gelegenheid dragen. Ook in de zomer staan de mooie stoere dameslaarzen ook prachtig onder een jurkje of rok. Overigens maakt Walk in the Park niet alleen laarzen en laarsjes, maar ook andere damesschoenen zoals sneakers en sandalen.

Walk in the Park laarzen en schoenen zijn gemaakt van prachtig Italiaans leer van de hoogste kwaliteit. Het is met name aan dit leer, en de bewerking daarvan, te danken dat Walk in the Park laarzen zo’n stoere uitstraling hebben. Stoer, een beetje ruw, maar toch vrouwelijk.

Maar ook de designers van dit schoenenmerk dragen  een belangrijk deel bij aan de populariteit van Walk in the Park laarzen en schoenen. Want veel Walk in the Park schoenen en laarzen vallen op door hun prachtige design,

Informatie Walk in the Park schoenen

Walk in the Park is een Belgisch schoenmerk dat in 2003 door Frank Hoogeboom is opgericht. Walk in the Park laarzen en schoenen worden in Portugal gemaakt. Evenals ItaliĆ« is Portugal een echt schoenmakersland waar veel mooie en sierlijke vrouwenlaarzen en vrouwenschoenen vandaan komen die vaak nog ambachtelijk met de hand worden gemaakt. Voor Walk in the Park schoenen en laarzen worden alleen de beste Italiaanse leersoorten gebruikt. Het zijn prachtige dameslaarzen en damesschoenen van hoge kwaliteit.