Bij Wrangler denk je waarschijnlijk aan jeans, en niet aan schoenen. Maar toch maakt dit merk ook heel mooie schoenen en laarzen Wrangler schoenen zijn mooie sportieve casual schoenen van het bekende jeansmerk Wrangler.

Wrangler mag dan vooral bekend zijn om zijn broeken en denim kleding, ze hebben ook een grote collectie schoenen voor zowel dames als heren. In Nederland zijn deze schoenen minder bekend, maar dankzij de grote internationale online schoenenwinkels komt daar steeds meer verandering in.

Het aanbod aan Wrangler schoenen is bijzonder groot. Het concern maakt zoals je mag verwachten sneakers, booties, laarzen en andere stoere schoenen, maar ook modellen die minder overeenkomsten hebben met de reputatie van Wrangler zoals pumps, ballerina’s, sandalen en damesschoenen met sleehakken.

Koop online goedkoop Wrangler schoenen

In dit overzicht vind je niet aanbiedingen van honderden verschillende Wranger schoenen en Wrangler laarzen voor dames en heren. Je kunt er nog doorklikken naar een beperkter assortiment Wrangler kinderschoenen voor jongens en meisjes.

Wrangler schoenen zijn mooie schoenen en laarzen van prima kwaliteit die vaak tegen heel aantrekkelijke prijzen worden aangeboden.

Over Wrangler

Wrangler ontstond in de Tweede Wereldoorlog. De eerste Wrangler Jeans werden gemaakt door Bernard Lichtenstein van het Amerikaanse bedrijf Blue Bell. Lichtenstein was een Poolse emigrant, een kleermaker uit Lodz, die in zijn nieuwe vaderland kleding voor cowboys maakte. Bernard Lichtenstein was goed geintegreerd gezien zijn bijnaam Rodeo Ben. Voor Blue Bell maakte hij een jeans-broek die geschikt was voor de zware omstandigheden van het rodeo rijders. Dit was de eerste Wrangler Jeans.

Blue Bell en daarmee Wrangler is sindsdien 1986 eigendom van de VF Corporation die ondermeer ook de merken Timberland, Vans, Lee Jeans, The North Face en JanSport voert.

Kijk hierboven bij de aanbiedingen van Wrangler schoenen voor een overzicht van de vele soorten schoenen en laarzen die Wrangler maakt. 

Foto’s: Wrangler Footwear

Onderwerpen:
Wrangler sneakers, Wrangler schoenen, heren, Wrangler laarzen, dames, Wrangler Jeans schoenen.


Productselectie: Amazon