YIN schoenen zijn damesschoenen die er niet alleen bijzonder trendy uitzien, maar die ook bijzonder comfortabel zijn om te dragen. Zo beschikken ze bijvoorbeeld over een zool die superlicht is dankzij een tussenzool van kurk. YIN schoenen hebben zich met hun prachtige unieke designs een grote naam in de modewereld verworven.

In Nederland zijn de schoenen van dit jonge schoenmerk uit ItaliĆ« helaas moeilijk verkrijgbaar, maar gelukkig kun je de YIN schoenen en YIN laarzen in Nederland wel online kopen.

Maar nu even niet, we hebben momenteel geen aanbevolen winkels voor Yin schoenen in Nederland. Kijk op de Schoenmaatvinder voor andere leuke schoenen in jouw maat.

Een ideale mix

Hoe komt het dat YIN schoenen internationaal zo populair zijn? Dat komt door de ideal mix van trendy designs, hoge kwaliteit en een hoog draagcomfort. Vooral het superlage gewicht van schoenen roept enthousiasme op. En dan te bedenken dat de lichte en super-flexibele zool die daarvoor verantwoordelijk is ook nog eens bijzonder duurzaam is.

Handgemaakte schoenen

Leren damesschoenen is de specialiteit van YIN. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van zacht natuurlijk leer. De productie vindt grotendeels met de hand plaats. Soms worden YIN schoenen zelfs met de hand geschilderd of er worden met de hand borduursels op aangebracht. Dit geeft deze damesschoenen hun verfijnde touch.

Kijk eens naar de leuke YIN laarsjes, de unieke YIN pumps of naar de andere trendy damesschoenen van dit Italiaanse schoenmerk. Bij de bovengenoemde winkel is een leuke selectie te vinden.

Foto’s: Yin

Onderwerpen:
Yin schoenen dames, Yin schoenen in Nederland kopen online, Yin damesschoenen, Yin laarzen.