Zecchino d’Oro is een Italiaans merk dat bekend staat om zijn mooie kinderschoenen. Vooral de Zecchino d’Oro laarzen voor meisjes zijn populair in Nederland.

Het zijn kinderschoenen van zeer hoge kwaliteit. Zecchino d’Oro schoenen en laarzen zijn met veel passie op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt

Zecchino d’Oro maakt schoenen voor peuters, jongens en meisjes. Helaas zijn lang niet alle Zecchino d’Oro laarzen en schoenen in Nederland te vinden. Kijk voor het aanbod aan goede betaalbare schoenen van dit merk bij de aanbiedingen van Zecchino d’Oro schoenen.

Zie ook: Meer goede kinderschoenen.

Informatie Zecchino d’Oro schoenen

Zecchino d’Oro (Gouden Munt) is een merk schoenen dat al zo’n 50 jaar bestaat. Zoals het een Italiaans schoenmerk betaamt maakt Zecchino d’Oro zijn schoenen en laarzen van prachtig leer uit dat land. Dit leer wordt op een speciale manier behandeld waardoor er texturen en patronen in reliëf op het leer kunnen worden aangebracht.

Zoals al aangegeven zijn lang niet alle Zecchino d’Oro laarzen en schoenen in Nederland te koop. dat is jammer, want het Italiaanse merk heeft een uitgebreide collectie kinderschoenen voor meisjes en jongens die er bijzonder mooi uitziet en van bijzonder goede kwaliteit is.

Gelukkig komen er in ons land ook steeds meer Zecchino d’Oro schoenen op de markt. Kijk maar bij de eerder genoemde aanbiedingen van Zecchino d’Oro kinderschoenen in Nederland.

Onderwerpen:
Zecchino d’Oro kinderschoenen, Zecchino d’Oro schoenen, jongens, meisjes, Zecchino schoenen, jongensschoenen, meisjesschoenen, luxe kinderschoenen.