De schoenencollecties bevatten deze zomer weer heel veel mooie schoenen voor heren. Echte zomerschoenen, casual maar toch stijlvol. Kijk hieronder voor de fijnste zomerschoenen voor heren.

Witte sneakers

DE zomertrend van dit jaar op het gebied van schoenen zijn de witte sneakers. Er zijn volop witte sneakers beschikbaar, zowel voor vrouwen als voor mannen. Witte sneakers zijn eenvoudig maar heel zomers.

En witte sneakers zijn heel makkelijk te combineren.

Voor heren zijn vooral de witte sneakers van de grote sportmerken interessant. Denk daarbij bijvoorbeeld aan New Balance, Adidas, Asics, Puma en K-Swiss.

Instappers

En dan zijn er natuurlijk de instappers voor heren. Iedere zomer weer een groot succes, en er komen steeds meer instappers bij.

De espadrilles en de bootschoenen kennen we nog van andere zomers. Iedere zomer worden deze zomerse instappers weer een stukje populairder en zien we weer meer modellen.

Alle belangrijke merken die casual herenschoenen maken hebben inmiddels mooie espadrilles en bootschoenen in hun zomercollectie

Slip-on sneakers

Vrij nieuw deze zomer, maar absoluut een blijvertje, zijn de slip-on sneakers. Een mix van een sneaker en een instapper. Sneakers zonder veters. Sportief en zomers.

En lekker makkelijk om te dragen. Zoals de naam al aangeeft, je stapt er zo in en uit.

Bij deze slip-on sneakers zien we vaak de witte zolen die we ook van bootschoenen kennen. Ook die witte zolen zijn een echte trend van deze zomer. Ook slip-on sneakers zijn er zowel voor heren als dames.

Teva sandalen

Ook de sandalen mogen weer bij mannen deze zomer. Met dank aan de grote mode-designers die hun modellen op Teva sandalen de catwalk op dufde te sturen. De heren mogen van de mode-politie (en hun vrouw) dit jaar zelfs sokken in hun sandalen dragen.

En zo zijn er nog veel meer mooie zomerschoenen voor heren. Op Schoenenadvies.nl vind je alle informatie over schoenen (voor zomer en winter) voor heren, dames en kinderen.


Onderwerpen:
Herenschoenen zomer, zomerschoenen heren, schoenen zomer mannen.