Opvouwbare ballerina's

Na een avondje uit ben je bij een vriendin aangeland, en nu wil je niets liever dan je pumps uitgooien. Maar op blote voeten loop je liever niet. Gelukkig heb je je opvouwbare ballerina's in je tasje zitten.


Dit is nog maar één van de vele voorbeelden van situaties waarbij je blij bent met je opvouwbare ballerina's. Dit zijn lichte schoenen die je kunt opvouwen zodat nauwelijks ruimte innemen. Ideaal om mee te nemen!

Er komen steeds meer opvouwbare ballerina's in de winkels te liggen. Zelfs grote en bekende schoenmerken maken opvouwbare meeneem ballerina's. Wat dacht je van merken als Ash, Buffalo, Desigual, El Naturalista, K&S (Kennel & Schmenger), Mjus, s.Oliver en Tamaris. En dit is nog maar een greep uit de vele bekende merken die tegenwoordig opvouwbare ballerina's om mee te nemen maken.

Kijk bij de aanbiedingen van ballerina's wat er aan deze meeneem ballerina's te koop is en wat deze opvouwbare schoenen kosten bij de belangrijkste winkels.


Opvouwbare ballerina's worden vaak gebruikt als afterparty-schoen. Maar ze zijn ook perfect voor op reis, op het werk, in de auto of in het vliegtuig, en eigenlijk overal waar je je pumps wilt uitschoppen en ze wil vervangen door een paar lekker comfortabele schoenen.

Zie ook: Meer tips ballerina's