Selected Homme schoenen

Het Deense modemerk Selected brengt naast kleding ook heel mooie schoenen op de markt. Dat doen ze, net zoals hun andere mode, onder de labels Selected Femme en Selected Homme.


Het modemerk Selected bestaat sinds 1997. De eerste tien jaar van zijn bestaan maakte Selected alleen herenmode. Pas in 2008 begonnen ze met het maken en verkopen van kleding voor dames. De labels Selected Femme en Selected Homme werden toen pas ingevoerd.

Onder de naam Selected Homme worden de herenschoenen van dit modemerk uit Denemarken verkocht. De damesschoenen worden verkocht onder de naam Selected Femme. Voor heren biedt Selected een breed assortiment aan schoenen met onder andere sneakers, verterschoenen, instappers, booties en enkellaarsjes.

De Selected Homme schoenen voor heren, en de Selected Femme schoenen voor dames worden inmiddels in 25 landen verkocht. Selected doet dat via eigen winkels en via meer dan 1.000 dealers. Ook in Nederland zijn er meerdere schoenenwinkels en modewinkels die Selected Homme schoenen en Selected Femme schoenen verkopen. Kijk bij de aanbiedingen van Selected Homme schoenen voor hun aanbod en de prijzen van Selected schoenen.

Selected Homme schoenen en andere mode van dit merk hebben de Scandinavische stijl. Dit is een sportieve verzorgde stijl die we ook kennen van vele andere Deense en Scandinavische schoenenmerken / modemerken zoals Jack & Jones, Vero Moda en Only. De prijzen van Selected Homme schoenen zijn erg aantrekkelijk.

Merkgegevens

  • Schoenmerk: Selected Homme.
  • Segment: Modemerk dat ook schoenen maakt en verkoopt.
  • Land: Denemarken.
  • Opgericht: In 1997 (als Selected). Sinds 2008 als Selected Homme.
  • Soort schoenen: Selected Homme schoenen zijn herenschoenen in diverse modellen.