Braqeez schoenen zijn bijzondere kinderschoenen. Bijzonder hip en bijzonder cool. Het Nederlandse kinderschoenenmerk Braqeez maakt schoenen voor meisjes en jongens die modebewust en best een beetje rebels zijn. Braqeez kinderschoenen voldoen aan de laatste trends.

Aanbiedingen van alle soorten Braqeez schoenen

Alle soorten schoenen voor kinderen worden door Braqeez gemaakt. Veterschoenen en klittenbandschoenen; sandalen, slippers en sneakers; laarzen, snowboots en instappers. Voor meisjes en jongens van alle leeftijden, zelfs babyschoenen.

Kijk bij de aanbiedingen van Braqeez schoenen bij onderstaande winkels wat er allemaal aan prachtige coole kinderschoenen van dit Nederlandse schoenmerk bij de belangrijkste winkels te vinden is. Deze online winkels bieden het beste aanbod aan Braqeez kinderschoenen tegen de laagste prijs.

Bij bovenstaande winkels bieden een mooi en voordelig assortiment aan Braqeez meisjesschoenen en Braqeez jongensschoenen. Ook voor tieners.

Informatie Braqeez schoenen

Het Nederlandse schoenmerk Braqeez is in 1988 door Marcel en Sjef van Gastel opgericht, maar de geschiedenis van de schoenfabriek van de Van Gastels in Kaatsheuvel gaat veel verder terug. De familie heeft ervaring met het maken van schoenen sinds 1842.

Brakkies schoenen
De naamgeving van de kinderschoenen is bij Van Gastel een verhaal apart. De schoenen worden meestal onder het label Braqeez verkocht, maar ook de namen Brakkies en BQZ worden gebruikt. De Brakkies schoenen kom je ook tegen bij de bovenvermelde aanbiedingen van Braqeez schoenen. Dat geldt zowel voor de BQZ als Brakkies kinderschoenen .

Braqeez kinderschoenen
Braqeez is een specialist in kinderschoenen. Braqeez damesschoenen en Braqeez herenschoenen kom je niet tegen. Hoewel de grotere schoenmaten ook door dames gedragen kunnen worden. De maten van Braqeez schoenen lopen tot maat 40. Bij de eerder genoemde aanbiedingen vind je Braqeez schoenen in alle beschikbare maten.

Hoge kwaliteit, internationaal succes

Braqeez schoenen hebben een goede naam op te houden als modieuze en kwalitatief heel goede kinderschoenen met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Daardoor zijn de Braqeez kinderschoenen niet alleen een succes in Nederland maar ook in Duitsland en België. Ook in verder weg gelegen landen kom je steeds vaker Braqeez schoenen tegen.

Zomerschoenen en winterschoenen voor kinderen

Niet alleen brengt Braqeez ieder jaar een zomercollectie en een wintercollectie uit, de ontwerpers van deze coole kinderschoenen komen ook regelmatig met tussencollecties. Op deze manier kunnen Braqeez schoenen altijd aan de laatste trends voldoen. Niet alleen trends op het gebied van kinderschoenen, maar ook trends op het gebied van “grote mensen schoenen”. Mede hierdoor zien Braqeez kinderschoenen er vaak zo eigenwijs uit.


Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Braqeez schoenen voor deze mooie kinderschoenen tegen de laagste prijs.

Zie ook:


Onderwerpen:
Braqeez schoenen, kinderschoenen, brakkies, jongensschoenen, meisjesschoenen.

Vragen, ervaringen en andere opmerkingen met betrekking tot Braqeez schoenen kun je hieronder publiceren.