Welke schoenen gaan er mee op vakantie? Hier een overzicht van de fijnste schoenen om in de koffer mee te nemen als je op vakantie gaat.

Sneakers

Of trek ze meteen aan. Zoals een paar lekkere sneakers. Deze casual schoenen zitten lekker wat belangrijk is in het vliegtuig of als je een lange autoreis naar je vakantiebestemming moet maken. Een ander voordeel van sneakers is dat ze zo lekker weersonafhankelijk zijn. Of je nu naar het strand of naar de kust gaat, of het nu boven de 30 graden is of ver daaronder, een paar sneakers kun je altijd dragen. En wat ook belangrijk is, sportieve sneakers zien er ook schitterend uit onder je vakantie outfit.
Aanbiedingen en tips sneakers

Slippers

Maar de vakantieschoen bij uitstek is toch wel de slipper. Een paar lekkere slippers mag niet ontbreken als je naar een zonnige bestemming vertrekt. Kies je voor hippe teenslippers, of toch liever praktische badslippers? Het maakt niet uit, slippers horen er bij als je op vakantie gaat. Op het strand, op de camping, bij het zwembad. En als je koest voor goede comfortabele slippers, bijvoorbeeld van Birkenstock of Teva kun je deze slippers ook gerust aan als je de stad in gaat of bij een korte wandeling.
Aanbiedingen en tips slippers

Wandelschoenen

Maar serieuze wandelingen maak je natuurlijk niet op een paar slippers. Daarvoor gaan een paar goede wandelschoenen op vakantie mee. Een paar stevige hoge wandelschoenen / bergschoenen voor in Oostenrijk of Zwitserland, of een paar goede wandelsandalen als je in warme streken gaat wandelen of rondtrekken. Wie een trektocht maakt doet er zelfs verstandig aan beide mee te nemen.
Aanbiedingen en tips wandelschoenen

Waterschoenen

Op vakantie in een waterrijk gebied? Denk dan eens aan waterschoenen. Dit zijn schoenen die niets te lijden hebben als ze eens flink nat worden. Integendeel, daar zijn ze voor gemaakt. Vooral ideaal voor kinderen, maar ook voor volwassenen zijn er veel mooie en goede waterschoenen te koop.
Aanbiedingen en tips waterschoenen

Espadrilles

Tip. stop een paar espadrilles in je koffer. Deze schoenen nemen weinig ruimte in en het zijn heerlijke vakantieschoenen. Espadrilles zijn zomers, comfortabel en ze stralen vakantie uit. En als je naar Noord Spanje gaat ben je meteen één met de locals, want die zijn daar ook dol op espadrilles. Het zijn ook vooral de Spaanse schoenmerken die geweldige espadrilles maken, maar deze zomerschoenen zijn zo hip dat ieder serieus schoenmerk ze tegenwoordig in zijn zomercollectie heeft.
Aanbiedingen en tips espadrilles

Onderwerpen:
Zomer schoenen, vakantieschoenen, beste schoenen vakantie, zomerschoenen.