Dolce & Gabbana schoenen zijn prachtige designer schoenen uit Italië. Dolce & Gabbana is één van de bekendste designer-modemerken ter wereld.

Dolce & Gabbana verkoopt zijn schoenen, laarzen en ander mode onder de labels D&G en Dolce & Gabbana. Onder de eerste naam wordt minder dure schoenen verkocht. Dit label is ook meer gericht op een jonger publiek.

D&G en Dolce & Gabbana schoenen zijn verre van goedkoop, maar er zijn vaak wel interessante aanbiedingen van dit merk. Vooral in uitverkoopacties en schoenen-outlets.

Online Dolce & Gabbana schoenen met korting kopen

Kijk bij de aanbiedingen van Dolce & Gabbana schoenen bij onderstaande webshops en online outlets wat er momenteel online voordelig te koop aan D&G en Dolce & Gabbana schoenen bij de belangrijkste en beste verkooppunten in Nederland online.

Dolce & Gabbana voor dames, heren en kinderen

Dolce & Gabbana schoenen zijn er voor zowel dames als heren. De Dolce & Gabbana herenschoenen zijn vooral luxe sneakers, maar ook andere veterschoenen en instappers voor heren zitten in de collectie van dit Italiaanse modemerk. Al deze schoenen zijn van de hoogste kwaliteit en heel mooi afgewerkt. Sportief maar ook heel elegant en verzorgd.

Aan Dolce & Gabbana damesschoenen is er veel keuze. Het merk maakt vooral elegante vrouwelijke schoenen zoals pumps, laarzen, laarsjes, moccasins en sandalen.

Voor kinderen (zowel jongens als meisjes) zijn er opvallend veel Dolce & Gabbana kinderschoenen te koop. Ook deze D&C kinderschoenen vind je bij bovengenoemde aanbiedingen.

Over Dolce & Gabbana

Het Italiaanse modemerk Dolce & Gabbana is in 1985 in modestad Milaan opgericht door de kledingontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana. De stijl is van D&G is echt Italiaans: elegant, stijlvol, en (in geval van dameskleding en damesschoenen) heel vrouwelijk. De reclamecampages van Dolce & Gabbana zijn vaak heel sexy, soms zelfs controversieel.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Dolce & Gabbana aanbieders om de schoenen en laarzen van dit designer modemerk voordelig online te kopen.

Zie ook:

Foto: Dolce & Gabbana

Onderwerpen:
Dolce Gabbana schoenen, laarzen, D&B schoenen online kopen, DB schoenen.