Geox schoenen zijn schoenen die bijzonder goed ademen. Met andere woorden, zweetvoeten of te warme voeten zal je in Geox schoenen niet snel hebben. Hoewel Geox schoenen geweldig goed doorluchten blijven de onderzoekers van Geox continue bezig het systeem te perfectioneren. Deze uitstekende eigenschap is niet het enige pluspunt aan Geox schoenen. Deze Italiaanse schoenen zien er ook nog eens heel sportief uit en ze zitten heerlijk licht en soepel.

Hier informatie over Geox schoenen en de beste winkels waar je deze optimaal ademende schoenen goedkoop kunt kopen.

Aanbiedingen Geox schoenen bij de beste winkels

Voor de aanschaf van Geox schoenen adviseren we onderstaande winkels. Deze online schoenenwinkels bieden het mooiste, beste en grootste assortiment Geox schoenen voor dames, heren en kinderen tegen de laagste prijs.

Geox schoenen voor iedereen

Er zijn Geox schoenen voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Geox maakt alle soorten schoenen, veel sportief ogende schoenen, een soort sneakers, maar ook sandalen, hoge laarzen, knielaarzen, booties, bootschoenen, ballerina’s, mocassins, slippers en zelfs pumps en damesschoenen met sleehakken.

Voor alle soorten schoenen en laarzen kun je dus bij Geox terecht. Ideaal voor mensen die last hebben van zweetvoeten en op zoek zijn naar optimaal ademende schoenen. Deze mensen hebben veel te kiezen.

15 wetenschappers werken bij Geox dagelijks aan het ontwikkelen van ademende systemen voor al deze schoenen. Hoewel Geox tot de bekendste schoenmerken behoort is dit Italiaanse schoenmerk relatief jong, Geox Respira (zoals het schoenmerk officieel heet) bestaat pas sinds 1995.

Geox schoenen met ademende zolen

Geox schoenen en laarzen staan vooral bekend om hun bijzonder goede ademende kwaliteiten. Het verhaal gaat dat Geox-oprichter Mario Polette Polegato tijdens het hardlopen zo’n last van warme voeten had dat hij met zijn zakmes ter plekke gaatjes in zijn hardloopschoenen prikte. Dit simpele principe stond aan de weg van de perfect ademende Geox schoenen met ademende zolen.

Natuurlijk houdt de gepatenteerde formule meer in dan alleen wat gaatjes in een schoen. Het ventilatiesysteem van Geox, dat als membraan te vinden is in de zool, zorgt er voor dat het vocht uit de schoenen wordt afgevoerd, maar dat de schoenen aan de andere kant ook waterproof zijn. Zo blijven je voeten in Geox schoenen ook droog als het regent.

Draagcomfort Geox schoenen

Ook op andere punten blinken Geox schoenen en laarzen uit in draagcomfort en kwaliteit. Een uitneembaar voetbed is standaard bij Geox zodat mensen met steunzolen en andere maatzolen hun eigen zolen kunnen gebruiken. De in de Geox kinderschoenen aanwezige inlegzooltjes zijn bovendien altijd chroomarm.

Ook het soepele leder dat in Geox schoenen gebruikt wordt draagt bij aan het hoge draagcomfort van deze goed ademende schoenen uit Italiƫ.

Op deze pagina zie je een paar voorbeelden van Geox schoenen, maar dit is maar een heel klein deel van de uit honderden schoenen en laarzen bestaande collectie van Geox.

Kijk bij de aanbevolen winkels bovenin dit artikel voor alle Geox schoenen voor volwassenen en kinderen tegen een lage prijs.

Zie ook


Foto’s: Geox

Onderwerpen:
Geox schoenen, ademende schoenen tegen zweetvoeten, Geox ademende zolen, Geox kinderschoenen, schoen die ademt.