Lotto is één van de grootste Europese sportmerken. Lotto schoenen worden door vele sporters gedragen. Zowel amateurs als wereldsterren leveren hun prestaties op Lotto schoenen. Lotto maakt vele sportschoenen, bijvoorbeeld voetbalschoenen, tennisschoenen, hardloopschoenen, basketbalschoenen en volleybalschoenen.

Lotto weet wat schoenen maken inhoudt, want het merk is ooit als schoenmerk begonnen. Pas later ging Lotto naast sportschoenen ook sportkleding en sportaccessoires maken. En schoenen zijn voor Lotto nog steeds het belangrijkste product.

Aanbiedingen Lotto schoenen

Bij onderstaande online winkels vind je Lotto schoenen, en vaak ook andere Lotto artikelen, tegen de laagste prijzen. Met veel keuze uit tal van Lotto schoenen.

 

 

Betaalbare mooie sportschoenen

Een hoge kwaliteit en een mooi Italiaans design zijn de belangrijkste argumenten om Lotto schoenen te kopen. Daarnaast zijn Lotto schoenen heel betaalbare sportschoenen. En zijn ze voor vele sporten beschikbaar.

Informatie Lotto schoenen

Het sportmerk Lotto is in 1973 in Italië opgericht. Het eerste product dat ze maakte waren tennisschoenen. Maar nadat de Lotto tennisschoenen een succes bleken volgde er al snel andere sportschoenen zoals basketbalschoenen, volleybalschoenen, hardloopschoenen en voetbalschoenen. En nog later werden de collecties uitgebreid met sportkleding en sportaccessoires.

Aanvankelijk richtte Lotto zich met zijn sportschoenen en sportkleding op de Italiaanse markt, maar in de jaren 80 sloeg het sportmerk zijn vleugels internationaal uit. En ook dit succes ging snel. Binnen een aantal jaar waren de Lotto sportschoenen in meer dan 60 landen te koop.

Vele internationale sterren speelde hun wedstrijden op Lotto schoenen. Van Ruud Gullit tot Boris Becker. Vooral de Lotto voetbalschoenen en Lotto tennisschoenen waren gewild bij de topspelers. Vele nationale teams, waaronder het Nederlands elftal, speelde de laatste jaren op Lotto voetbalschoenen, of doen dat nog steeds.

Kijk bij de sportschoenen voor alle Lotto schoenen, voor iedere sport, tegen de laagste prijs.

Onderwerpen:
Lotto schoenen, Lotto sportschoenen, tennisschoenen, tennis, voetbalschoenen.