Overknee laarzen zijn momenteel meer populair dan ooit tevoren. in het straatbeeld zien we deze superlange laarzen steeds vaker opduiken. En dat straatbeeld wordt er alleen maar mooier van!

Want goede overknee laarzen kunnen heel mooi zijn. Merken als Tamaris, New Look, Angelo BervicatoRapisardi en Mai Piu Senza maken prachtige overknee laarzen. Heel mooie dameslaarzen, heel modieus en heel elegant.

Aanbiedingen hoge laarzen

Kijk voor een overzicht van overknee laarzen bij alle belangrijke Nederlandse schoenenwinkels bij de aanbiedingen van hoge laarzen.

Langere benen met overknee laarzen

Lange laarzen laten je benen langer lijken, en bij overknee laarzen is dat effect alleen maar meer aanwezig. En als je dan ook nog voor overknee laarzen met een hoge hak kiest lijken je benen helemaal skyhigh!

Overknee laarzen van suède of leer

Veel overknee laarzen zijn gemaakt van suède. Suède is een zacht en soepel leer dat zich goed voor dit soort hoge laarzen leent. Overknee laarzen mogen je namelijk niet hinderen bij je bewegingen. Met gewoon glad leer krijgen de overknee laarzen een heel andere uitstraling. Stoerder, en soms (indien het design van de laars dat uitstraalt) zelfs een beetje ondeugend.

Kleding bij je overknee laarzen

Overknee laarzen zijn verbazend goed te combineren. Als je ze met een jeans combineert zorgt dat voor een jonge casual uitstraling. Met een kort rokje, en wat bloot been, tonen ze verleidelijk en modieus, en in combinatie met een wollen mantel is zijn overknee laarzen bijzonder stijlvol.

Kijk bij bovengenoemde aanbiedingen voor alle mooie overknee laarzen die in Nederland en België te koop zijn.

Onderwerpen:
Overknee laarzen, lange laarzen, hoge laarzen, knielaarzen, laarzen over de knie, dameslaarzen.