Panama Jack schoenen zijn heel sportieve sterke schoenen en laarzen. Panama Jack is in de eerste instantie een outdoor schoenmerk en maakt dus vooral outdoor schoenen zoals wandelschoenen, snowboots, wandelsandalen en stevige boots.
De laatste tijd zijn daar echter ook meer modieuze schoenen voor dames en heren bijgekomen zoals sleehak-sandalen, sneakers en zelfs nette veterschoenen.
Het aanbod aan Panama Jack schoenen is dan ook steeds groter en breder geworden. Maar alle Panama Jack laarzen en schoenen zijn nog steeds handgemaakte schoenen en laarzen van zeer hoge kwaliteit.
Deze mooie sterke schoenen en laarzen worden in Nederland door veel winkels verkocht.
Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Panama Jack schoenen om het aanbod van de belangrijkste winkels te zien.

Hier koop je Panama Jack schoenen en laarzen goedkoop online

Informatie Panama Jack schoenen

De eerste Panama Jack laars werd in 1986 door oprichter Antonio Vicente met de hand gemaakt in een klein atelier in Elche (Alicante, Spanje). Die handmatige productie is nog steeds een kenmerk van Panama Jack laarzen en schoenen maar er worden inmiddels heel wat meer schoenen onder dit label gemaakt en verkocht.

In eerste instantie was Panama Jack een merk wandelschoenen, daarna werd het een outdoor schoenmerk en tegenwoordig is het meer en meer een allround schoenmerk aan het worden. Panama Jack maakt schoenen voor mannen en vrouwen.

Bij de boven genoemde aanbiedingen van Panama Jack schoenen kun je het aanbod aan Panama Jack laarzen en schoenen van de belangrijkste Nederlandse winkels vinden.
 
Zie ook:
Onderwerpen:
Panama Jack schoenen, Panama jack laarzen, booties, boots, outdoor laarzen.