Heb je “moeilijke voeten”? Dan is het gebruik van steunzolen of op maat gemaakte zolen soms noodzakelijk. Maar betekent dat dat je in de zomer geen mooie sandalen kunt dragen? Nee, er zijn ook mooie damessandalen waarin je eigen zolen kunt gebruiken. Hier de sandalen met uitneembaar voetbed (sandalen met verwisselbare zolen).

Ook merken als Gabor, Verhulst, Mephisto en Durea maken mooie sandalen met uitneembaar voetbed voor dames. Op deze pagina zie je een aantal voorbeelden van deze sandalen met uitneembare binnenzolen. Kijk op overzicht sandalen met uitneembaar voetbed voor nog veel meer van deze open zomerschoenen voor dames.

In dit overzicht vind je een ruim assortiment aan sandalen met uitneembaar voetbed. Naast bovenstaande merken zijn dat damessandalen van comfortmerken als Waldlaufer, Xsensible, Hartjes, FinnComfort, en Solidus. Niet al deze sandalen zien er even modieus en trendy uit, maar er zitten heel leuke sandalen met uitneembare zolen tussen zoals je in het bovenstaand overzicht kunt zien.

Zie ook:

Foto bovenaan: Waldlaufer sandalen

Onderwerpen:
Sandalen met uitneembare zolen, dames sandalen uitneembaar voetbed.