Shabbies Amsterdam is een merknaam van de Fred de la Bretoniere. Onder de naam Shabbies worden veel hoge, lage, halfhoge en hoge laarzen gemaakt.

Ook wordt er onder het label Shabbies Amsterdam tegenwoordig heel veel damesschoenen, mode accessoires en zelfs woonartikelen aangeboden. Kijk hier onder voor aanbiedingen van Shabbies Amsterdam.


Kijk hier voor een overzicht van Shabbies schoenen en laarzen tegen goedkope prijzen
 
Shabbies Amsterdam zijn de visie van Fred de la Bretoniere op de ideale laars. Voor Shabbies laarzen worden de nieuwste technieken en hoogwaardige natuurlijke materialen gebruikt. Al in het begin van zijn carrière begon Fred de la Bretoniere zijn Shabbies laarzen te ontwikkelen.

Shabbies laarzen kunnen het hele jaar gedragen worden. Door de gebruikte materialen zijn ze koel in de zomer en warm in de winter.

Het aanbod aan verschillende Shabbies laarzen is groot. Niet alleen zijn er veel verschillende modellen zoals lange laarzen, hoge laarzen, korte laarzen, lage laarzen, enkellaarzen en nog veel meer, maar ook de kleuren variëren sterk. Er zijn Shabbies laarzen in gedekte kleuren en Shabbies in felle extravagante kleuren.

Vroeger werd de naam Shabbies Amsterdam alleen door Fred de la Bretoniere gebruikt om laarzen te verkopen. Tegenwoordig zijn er echter veel meer soorten damesschoenen onder dit label te koop. Denk daarbij aan sneakers, sandalen, veterschoenen en instappers. Ook meisjesschoenen worden onder het label Shabbies Amsterdam verkocht.

Fred de la Bretonière en Shabbies Amsterdam

Fred de la Bretonière is een toonaangevende Nederlandse schoenontwerper die al vele tientallen jaren aan de top staat. Al in 1971 maakte De la Bretonière naam met vernieuwende op maat gemaakte Zweedse muilen die hij via zijn eigen schoenwinkel in Amsterdam verkocht. De schoenen werden gepast en terwijl de klant wachtte werd het bovenleer op de houten zool vastgespijkerd.

Ook in de jaren daarna kwam Fred de la Bretonière keer op keer met originele ideeen op de proppen. Zo orgineel dat diverse van zijn schoenen, laarzen en andere creaties in kunstmusea zijn terug te vinden.

Zijn merk Shabbies Amsterdam begon Fred de la Bretonière in 2005. In eerste instantie was het een merk voor laarzen, maar tegenwoordig worden er ook schoenen onder deze naam verkocht, evenals andere lederwaren zoals tassen, riemen en portemonnees. Shabbies Amsterdam is een internationaal bekend merk schoenen en laarzen.

Informatie Shabbies laarzen
Land:  Nederland
Sinds: 2005
Shabbies is een merknaam van de Nederlandse schoenenfabrikant Fred de la Bretonière.

Belangrijke soorten Shabbies laarzen
Shabbies levert alle soorten herenlaarzen, dameslaarzen en kinderlaarzen. In de winter zijn vooral de moonboots en snowboots populair. Tegenwoordig worden er onder dit label ook schoenen verkocht.

Veel gemaakte spelfouten
Shabby, Shabbie, Shabby’s