Shoesme is een Nederlands schoenenmerk dat kinderschoenen en babyschoenen maakt. de pasvorm van deze kinderschoenen is geweldig. Onder andere  door de perfecte zolen.

Maar ook het design van Shoesme schoenen wordt veel geroemd. Het zijn hippe eigentijdse schoenen voor baby’s, jongens en meisjes. Shoesme schoenen zijn kinderschoenen die kinderen graag dragen.

Hier kun je tegen de laagste prijs Shoesme schoenen kopen

Kwaliteit kost geld, dus je kunt op je vingers natellen dat Shoesme schoenen geen goedkope kinderschoenen zijn. Maar toch valt de prijs van Shoesme kinderschoenen reuze mee, vooral als je de hoge kwaliteit in ogenschouw neemt. Een er zijn vaak ook nog interessante aanbiedingen van Shoesme schoenen bij de bekende schoenenwinkels en kindermodewinkels.

Schoesme schoenen

Series Shoesme schoenen

Shoesme kinderschoenen worden door de fabrikant in diverse series onderverdeeld. Hieronder een overzicht van de verschillende categorieën Shoesme schoenen:

Shoesme Baby Proof

Baby Proof is de serie babyschoenen van Shoesme. het zijn lekker zittende babyschoentjes die soepel en zacht zijn en naadloos sluiten. Het anti-slip loopzooltje helpt bij de eerste stapjes. Er is veel keuze uit hippe, sportieve, stoere en lieve designs.

Shoesme Extreme Flex

Extreme Flex zijn de Shoesme schoenen voor de baby of dreumes die zijn eerste stapjes doet. Het zijn soepele babyschoenen, stevig maar licht. Deze schoenen kunnen stegen een stootje en zijn voorzien van een anti-slipzool.

Zoals de naam aangeeft zijn Shoesme Extreme Flex schoenen extreem flexibel. het zijn schoenen die zich exact naar de voetjes vormen. Deze kinderschoenen zijn er in hippe schoenvormen als sneakers, streetwear schoenen, zowel met veters als met klittenband.

Shoesme Walk Proof

De Shoesme schoenen voor peuter en kleuter. Er is heel veel keuze uit modellen, van sneakers en stoere laarsjes tot klassieke schoenen in kleine maatjes. Deze Shoesme kinderschoenen zijn echte loopschoenen. Stevig, gezond en heel hip.

Shoesme Trend Proof

De Trend Proof serie bevat de Shoesme modellen voor de meest modieuze baby’s, peuters en kleuters. Het zijn kinderschoenen en laarsjes die ontworpen zijn volgens de allernieuwste  schoentrends, met verzorgde details en mooie versiersels.

Vakmanschap van Portugese schoenmakers

Shoesme is een Nederlands schoenmerk, maar de schoenen worden in samenwerking met Portugese schoenfabrikanten geproduceerd. De kwaliteit van de schoenen van deze (familie)bedrijven is veel hoger dan die van de schoenen die in opdracht van veel andere merken in lage lonen landen worden gemaakt.

Perfecte pasvorm voor de kindervoet

Het bedrijf Shoesme is in 1999 door de Tilburger Michiel Slaats opgericht. Als telg van een familie van schoenmakers wist Slaats precies hoe de schoenenbranche in elkaar zat en  hij had een duidelijk doel voor ogen. Shoesme moest betere kwaliteit kinderschoenen gaan leveren met een hip eigentijds design.

Maar niet alleen het design is belangrijk bij Shoesme schoenen, ook de pasvorm van de kinderschoenen. De zolen van Shoesme schoenen zijn uniek en helemaal afgestemd op de kindervoet. De zolen van Shoesme kinderschoenen zijn smal in de hiel en plat of de voorvoet. Op het buigpunt van de voet zijn ze zeer flexibel. De pasvorm is tot in de kleinste puntjes optimaal voor de kindervoet.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Shoesme schoenen voor deze kinderschoenen tegen de laagste prijs bij goede winkels.

Zie ook:

Onderwerp:
Shoesme is een toonaangevende fabrikant van kinderschoenen. Shoesme schoenen behoren tot de beste kinderschoenen. Hier informatie over Shoesme kinderschoenen voor meisje, jongen en baby, met aanbiedingen van Shoesme schoenen bij de beste winkels.

Foto’s: Shoesme schoenen