Sleehak pumps combineren de voordelen van pumps met hoge hakken met die van meer comfortabele schoenen. Pumps met sleehakken laten je benen langer en dunner lijken, ze staan elegant en vrouwelijk, maar zijn ook comfortabel om op te lopen. Met pumps met sleehak kun je desnoods een sprintje trekken om de trein te halen.

En de looks van sleehak pumps zijn nonchalant. Modieus, maar niet zo gekleed als pumps met naaldhak. En het zijn schoenen die goed te combineren zijn. Het aanbod aan pumps met sleehakken is dan ook groot.

Hakken van sleehak pumps

De hakken van sleehak pumps kunnen heel divers zijn. Van heel hoge hakken tot kleine bescheiden hakjes. De sleehakken kunnen met leer bekleed zijn, maar ook met canvas of riet. Maar altijd hebben sleehak pumps een doorlopend plateau waardoor deze damesschoenen veel stabiliteit geven. Een heel verschil met naaldhakken of andere hoge hakken.

En we zeiden het al. Pumps met sleehakken (wedge) kun je makkelijk combineren. Met een skinny, maar ook met een kokerrok. Deze laten je benen nog langer en slanker lijken. Maar ook met andere broeken, rokken en broeken zijn sleehak pumps prima te combineren. Ook wat dat betreft zijn dit heel makkelijke schoenen.

Kijk bij bovengenoemde beste pumps voor de mooiste pumps met sleehakken tegen een eveneens mooie prijs.

Zie ook: Tips pumps

Foto bovenaan: Via Vai sleehak pumps

Onderwerpen:
Pumps hakken, pumps met sleehak, sleehakken, wedge, sleehak pumps.