Bij Sorel denk je waarschijnlijk meteen aan de snowboots en winterlaarzen van het Canadese merk. Maar er zijn ook Sorel schoenen. Voor de winter maar ook voor de zomer, herfst en voorjaar.

Hier kijken we naar enkele Sorel schoenen voor de natte maanden van het jaar. Het zijn hoge schoenen die absoluut regenproof zijn. Echte regenlaarsjes, grotendeels gemaakt van leer.

We geven een korte beschrijving van deze bijzondere Sorel regenlaarsjes. Kijk voor meer informatie en prijzen bij de aanbiedingen van Sorel schoenen en laarzen bij de aanbevolen schoenenwinkels in Nederland.

Sorel Out ’N About Plus

Neem bijvoorbeeld de Sorel Out ’N About Plus. Een grotendeels leren laarsje wat geheel waterdicht is. Dat maakt deze schoenen heel geschikt voor natte periodes.

Dat kan in de winter zijn, maar ook in de herfst, voorjaar. of zelf zomer Deze Sorels zijn namelijk maar dun gevoerd. Deze Sorel schoenen zijn heel modieuze lage regenlaarsjes.

Sorel Joan Wedge Chelsea

De Sorel Joan Wedge Chelsea is de opvolger van de Sorel Lea wedge. Met een slanker bovenwerk gemaakt van waterbestendig leer. Voor regen hoef je met deze wedges niet bang te zijn.

Een zachte synthetische voering en een comfortabel voetbed maken het dragen van deze Sorel schoenen heel aangenaam. De gegoten rubberen buitenzool zorgt ervoor dat je ook als het glad is zonder glibberen je pad kunt vervolgen.

Sorel Joan of Artic

Een andere Sorel wedge waarbij je de regen niet hoeft te vrezen is de Sorel Joan of Artic. Hoger dan de bovenstaande Joan, voorzien van een waterbestendig volnerflederen bovenwerk, een vetersluiting, een uitneembaar voorgevormd EVA-voetbed en een gegoten rubberen buitenzool.
 
Kijk voor deze Sorel regenlaarsjes en andere Sorel schoenen en laarzen tegen een lage prijs bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Sorel laarzen en schoenen.
 
Foto’s: Sorel