Versace is een exclusief modemerk dat ook schoenen maakt. Versace schoenen kunnen verrassend betaalbaar zijn. Versace schoenen zijn er voor zowel dames als heren. Ze worden onder verschillende labels verkocht, maar meestal als Versace Jeans schoenen. Versace is een duur modemerk, maar online zijn Versace schoenen en Versace laarzen vaak heel betaalbaar.

Online Versace schoenen kopen

Gebruikte labels voor schoenen zijn naast het hoofdlabel Versace zelf Versus, Versace Collection en Versace Jeans. Aanbiedingen van al deze labels bij de diverse schoenenwinkels in Nederland zijn te vinden bij de onderstaande aanbiedingen van Versace schoenen.

Versace schoenen

Onder de naam Versace worden de meest exclusieve schoenen van dit merk verkocht. Denk daarbij aan sneakers en instappers van ruim 500 euro of laarsjes van meer dan 1000 euro. Onbetaalbaar voor de gemiddelde consument maar wel van de hoogste kwaliteit en met een vaak prachtig design.

En voor wie deze Versace schoenen en laarzen eenvoudigweg te duur zijn is het goed om te weten dat Versace ook beter betaalbare schoenen in de aanbieding heeft.

Versus Versace schoenen

Wel betaalbaar zijn bijvoorbeeld de schoenen uit de Versus by Versace collectie. Het merk Versus Versace is vernoemd naar de zus Gianni Versace die de leiding over dit merk voert. Deze Versus schoenen zijn eveneens van hoge kwaliteit en zien er ook prachtig uit.

Er zijn Versus schoenen voor dame en heren en de stijl is casual sportief.  Versus Versace schoenen zijn populair bij een jong publiek en worden vaak tijdens het uitgaan gedragen. Ook veel celebrities dragen Versus Versace schoenen.

Versace Collection schoenen

Ook het label  Versace Collection wordt gerund door een zus van de overleden Gianni Versace, in dit geval Donetella Versace. De modieuze damesschoenen en herenschoenen uit de Versace Collection zijn heel stijlvol en liggen qua prijs tussen de schoenen en laarzen van de twee bovenstaande labels in.

Versace Jeans schoenen

Onder het label Versace Jeans worden niet alleen spijkerbroeken verkocht maar ook de bijpassende accessoires en schoenen. De Versace Jeans schoenen zijn van topkwaliteit, zien er schitterend uit, en zijn ook nog eens heel betaalbaar. De collectie schoenen van Versace Jeans bestaat voor een uit hoge en lage sneakers voor dames en heren.

Deze Versace Jeans sneakers zijn de meest betaalbare Versace schoenen. Bovendien is het aanbod aan Versace Jeans schoenen groter dan die van de andere (meer exclusieve) labels.

Zoals we al schreven. Veel Versace Jeans schoenen zijn sneakers, maar naast de Versace Jeans sneakers worden er ook heel andere schoenen onder het Jeans label verkocht, zoals laarzen, pumps en sandalen. Vaak hebben deze schoenen, laarzen en laarsjes een opvallend en uniek design. Iets dat je van deze designer mag verwachten.

Kijk voor aanbiedingen van al deze Versace merken bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Versace schoenen.

Zie ook: Designer schoenen

Foto’s: Versace

Onderwerpen:
Versace schoenen, exclusieve schoenen, Versace Jeans schoenen, designer schoenen, Versace Jeans sneakers, luxe schoenen, Versace sneaker.