Soms zien schoenen er waanzinnig uit. Zowel letterlijk als figuurlijk. Maar zou je ze dragen? Hier vijf waanzinnige schoenen. Vijf design schoenen die je gerust exclusief mag noemen.

Opvallende Santoni’s

Neem bijvoorbeeld deze laarsjes van Santoni. Al zal je ze durven dragen dan is er nog een kleine belemmering. Namelijk het prijskaartje van ruim 700 euri’s. Daarmee loop je wel weinig kans dat je iemand anders met dezelfde Santoni laarsjes tegenkomt.

Prijzige pumps

Bij Spartoo zagen we deze opmerkelijke Missoni pumps. Aangeboden met een stevige korting, wat wel fijn was gezien de adviesprijs van 679 euro. Sommige mensen betalen minder voor de aanschaf van hun tweedehands auto.

Maar laten we eerlijk zijn. Vrolijk word je wel van deze zomerschoenen. Ze zijn geheel in leer uitgevoerd en voorzien van een 10 centimeter hoge hak,

Biker met bloemen

Heel blij worden we ook van deze bikerboots van Ash. Eigenlijk zijn het heel “gewone” motorlaarsjes, maar de bloemenprint maakt deze laarsjes tot een echte eyecatcher. Een laarsje dat zowel qua kwaliteit en draagcomfort als qua uitstraling geweldig goed is.

Terries sandalen

De onderstaande Terry de Havilland schoenen zagen we bij Sarenza. Je vindt daar nog veel meer van dit soort unieke Terry de Havilland sandalen, in diverse kleuren en prints. Vaak heel opmerkelijk om te zien.

Hoge Hogans

Hou je van een “beetje” een hoge zool, en schaam je je daar niet voor? Kijk dan eens naar onderstaande instappers van Hogan. Het schoenmerk Hogan heeft voor dit seizoen een hele reeks opmerkelijk vormgegeven schoenen uitgebracht. Originaliteit genoeg bij de designers van dit merk schoenen.