Heb jij al goede winterlaarzen? Goede laarzen voor de winter zijn een must. Vooral als het straks koud wordt en/of gaat sneeuwen. Daarom kijken we hier naar goede winterlaarzen.

Een goede winterlaars zorgt voor warme voeten en houdt je voeten droog. Maar op goede winterlaarzen moet je ook lange winterse boswandelingen kunnen maken en ze moeten comfortabel genoeg zijn om de hele dag te kunnen dragen. Kortom, goede winterlaarzen moeten best wat in hun mars hebben. Hieronder aandacht voor de beste laarzen voor de winter.

Snowboots

Laarzen die aan al die bovengenoemde eisen voldoen worden vaak snowboots genoemd. En denk dan bij snowboots niet meteen aan die vormloze moonboots, maar aan modieuze winterlaarzen die de kou goed buiten houden en zorgen voor droge en warme voeten. Heel goede winterlaarzen!

Deze snowboots zijn meestal gemaakt van leer of een speciale waterdichte kunststof en voorzien van een warme voering. Deze winterlaarzen zijn de beste winterlaarzen die je hebben kan.

Sorel snowboots

Er zijn reuze stoere snowboots voor mannen, maar ook heel modieuze winterlaarzen voor vrouwen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de snowboots van bijvoorbeeld Sorel of Olang. Deze snowboots zorgen niet alleen voor droge warme voeten maar zien er ook geweldig uit.

Bij de aanbiedingen van snowboots bij de grote schoenenwinkels vind je alle mooie snowboots tegen de laagste prijs. Neem vooral daar een kijkje als je snowboots zoekt. Snowboots zijn bijzonder goede winterlaarzen voor mannen, vrouwen en kinderen.

Olang snowboots

Uggs en andere vachtlaarzen

Al jaren lang zijn iedere winter de vachtlaarsjes weer een grote hit. De vachtlaarzen van UGG Australia (de Uggs) zijn het meest bekend maar er zijn veel meer merken die goede vachtlaarzen maken zoals EMU, Shepherd, Inuikki, Australia Luxe Collective, Pajar en Mou. In bovenstaand overzicht met goede vachtlaarzen vind je ze allemaal. Dit zijn stuk voor stuk goede winterlaarzen.

Australia Luxe Collective vachtlaarzen

Deze vachtlaarzen zijn grotendeels gemaakt van lamswol of schapenwol en komen vaak uit Australië. Er zijn echter ook heel goede producenten van vachtlaarzen in andere “schapenlanden” als Canada, Engeland en Zweden. Ook vachtlaarzen van alle goede merken zijn momenteel in de aanbieding bij veel grote online aanbieders zodat je deze vachtlaarzen en vachtlaarsjes met hoge korting kunt kopen. Kijk maar bij de aanbiedingen beste vachtlaarzen voor deze goede winterlaarzen tegen een lage prijs.

Outdoor laarzen

Laarzen trek je pas aan als je naar buiten gaat. Dat maakt ook outdoorlaarzen zeer geschikt voor gebruik in de herfst en winter. Outdoor laarzen zijn laarzen gemaakt door grote outdoormerken en specialisten in laarzen van hoge kwaliteit zoals Dubarry en Jilsen. Deze laarzen zijn geweldig in het buiten houden van regen en vocht maar minder gericht op de kou. Dat maakt deze outdoorlaarzen tot heel goede winterlaarzen voor dagen waarop de temperatuur wat milder is.

Dubarry outdoorlaarzen
Ook outdoorlaarzen zijn online vaak met hoge korting verkrijgbaar. Kijk bij de aanbiedingen van outdoorlaarzen bij de aanbevolen winkels voor deze goede winterlaarzen en om veel kosten op je nieuwe outdoorlaarzen te besparen.

Dameslaarzen voor de winter

Wil je winterlaarzen die wat minder winters aandoen, en die je ook goed in huis kunt dragen. Dan kun je kiezen voor enkellaarsjes of hoge laarzen uit de wintercollectie van de goede schoenmerken.

Deze voor de winter bedoelde laarzen en laarsjes zijn net wat beter tegen slechte weersomstandigheden bestand dan gewone schoenen.

Via Vai winterlaarsjes

Pantoffels

En als je je dan toch in schoenen voor de winter aan het verdiepen bent, denk ook eens aan pantoffels voor de winterse dagen. Het is heerlijk om de laarzen uit te trekken als je thuiskomt en in een paar comfortabele pantoffels te schieten. De winter is zo slecht nog niet!!!

Foto boven: EMU winterlaarzen

Onderwerpen:
Winterlaarzen, dameslaarzen, herenlaarzen, snowboots, vachtlaarzen, outdoorlaarzen.