Dutchy schoenen. Goedkope sportschoenen en slippers

Wie heel goedkope sportschoenen, sneakers of slippers zoekt kan terecht bij het sportmerk Dutchy. Dutchy is een heel goedkoop merk schoenen en sportkleding dat bekend is als huismerk van Scapino.


Dutchy biedt een breed assortiment schoenen, en dan met name sportschoenen. Dutchy maakt onder andere voetbalschoenen, tennisschoenen, hardloopschoenen en fitnessschoenen.

Let op! Dutchy heet tegenwoordig Osaga (kijk daar voor aanbiedingen van deze schoenen)

Dutchy schoenen zien er goed uit en bieden een heel redelijke kwaliteit, vooral gezien de prijzen die voor de schoenen gerekend worden. Wie heel goedkope schoenen zoekt voor incidenteel gebruik heeft aan Dutchy schoenen een goede koop. Met name Dutchy kinderschoenen kunnen interessant zijn omdat kinderen deze sportschoenen misschien maar af en toe dragen en er bovendien snel uitgroeien. Aan de aankoop van een paar Dutchy schoenen val je je dan geen buil.

Worden de schoenen wel intensief gebruikt, dan adviseren we een beter merk sportschoenen, bijvoorbeeld Adidas, Puma of Nike.

Dutchy slippers
Naast sportschoenen maakt Dutchy ook slippers voor mannen, vrouwen en kinderen. De Dutchy slippers zijn net als andere Dutchy schoenen heel goedkoop. Ook hier geldt dat deze goedkope Dutchy slippers heel geschikt zijn voor een beperkt gebruik, maar dat je, als je de slippers heel intensief gebruikt, beter kunt kiezen voor slippers van A-merken.

/* begin Google Analytics */ /* eind Google Analytics */