Adidas is een gigant op het gebied van sportkleding en sportschoenen, maar ook op het gebied van casual schoenen, en dan met name sneakers. Iedereen kent Adidas, en iedereen heeft wel Adidas producten in huis. Hier vind je de aanbiedingen van Adidas schoenen bij de belangrijkste online schoenenwinkels in Nederland en Belgiƫ. Koop goedkoop je nieuwe Adidas schoenen online.

Goedkoop Adidas schoenen online kopen

Vooral Adidas sneakers kom je veelvuldig bij onderstaande aanbiedingen tegen. Geen merk biedt zoveel sneakers in zoveel versies aan als Adidas. Maar ook voor sportschoenen en sportslippers kun je bij Adidas terecht.

Adidas en Puma

Kort na de Tweede Wereldoorlog kregen twee broers die een schoenenfabriek runde ruzie en splitste het bedrijf. Adolf Dassler (ook wel Adi Dassler genoemd) ging verder onder de naam Adidas en zijn broer Rudolf Dassler koos voor de poema als inspiratie voor zijn bedrijfsnaam. En tot op de dag van vandaag staan de fabrieken van Adidas en Puma als een Left Twix en Right Twix naast elkaar in hetzelfde Beierse stadje, en tot op de dag van vandaag zijn Adidas en Puma grote concurrenten. Hun rivaliteit heeft de beide fabrikanten wel tot grote hoogte opgestuwd, ze vormen samen met Nike de top 3 van grootste sportmerken.

Ook Reebok, eveneens een producent van sneakers en sportschoenen, is eigendom van Adidas.

Adidas sneakers

Zoals we al schreven. Het aanbod aan Adidas sneakers is enorm. Zowel op het gebied van sportschoenen als sneakers behoort Adidas tot de allergrootste. Bij de laatste telling kwamen we tot meer dan 900 verschillende Adidas sneakers. Natuurlijk is het aantal modellen kleiner, maar er zijn ook heel veel varianten en variaties in bijvoorbeeld andere kleurstellingen. Populaire Adidas sneakers zijn o.a. de Superstar, De ZX, de Gazelle, de Varial, de Stan Smith, de Tubular Shadow en de Swift.

Adidas sportschoenen

De naam van Adidas is nauw verwant aan de sportwereld. Vooral op voetbalgebied heeft Adidas vroeger zijn naam gevestigd. Het was Adidas die in 1954, in samenwerking met het Duitse voetbalelftal de eerste voetbalschoenen met verwisselbare noppen introduceerde.

Maar het aanbod aan Adidas sportschoenen bleef niet beperkt tot voetbalschoenen. Ook hardloopschoenen, basketbalschoenen en fitnessschoenen zijn tegenwoordig erg belangrijke sportschoenen voor Adidas. En ze maken onder andere ook tennisschoenen, poloschoenen, rugbyschoenen, outdoor schoenen, golfschoenen, hockeyschoenen en veel meer.

Adidas heeft een goede naam hoog te houden en verkoopt daarom alleen sportschoenen van hoge kwaliteit. Ook doet het concern heel veel aan de ontwikkeling van sportschoenen.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Adidas schoenen voor de mooiste schoenen tegen een lage prijs.

Zie ook:

Onderwerpen:
Adidas schoenen, sportschoenen, sneakers, badslippers.