Jim Rickey schoenen zijn hippe sneakers. Het Zweedse sneakermerk Jim Rickey is in Nederland minder bekend dan in veel andere landen. Dankzij de grote internationale schoenenwinkels maken we in Nederland echter ook steeds vaker kennis met de prachtige Kim Rickey sneakers voor dames en heren.

Jim Rickey schoenen kun je met recht hippe sneakers noemen. Muzikanten en andere artiesten zijn betrokken bij de ontwikkeling van de schoenen wat leidt tot creatieve hippe sneakers met een originele vormgeving. De designs zien er vaak heel modern uit, met mooie kleuren in diverse tinten.

Jim Rickey sneakers in Nederland kopen

Hier kun je deze mooie en unieke sneakers online in Nederland kopen.

Informatie Jim Rickey sneakers

Jim Rickey sneakers zijn een ideale mix van sport en fashion. Deze schoenen voor heren en dames zijn casual, urban en sportief tegelijk. En Jim Rickey schoenen zijn bovenal uniek en eigenzinnig. Dit zijn sneakers waarmee je opvalt.

Het sneakermerk Jim Rickey is in 2006 in Zweden opgericht door de vrienden Henrik Standerth en Patrik Lakso. Basketbal schoenen vormden de basis voor hun modieuze sneakers.

De oprichters van het merk waren daarvoor werkzaam als vertegenwoordiger voor het sneakermerk Onitsuka Tiger (een label van Asics). Ze gingen van start met het merk Jim Rickey om een betere sneaker op de markt te brengen.
Iets wat goed gelukt is, want de prachtige Jim Rickey schoenen zijn absoluut een verrijking voor de sneakerwereld.
Kijk bij de aanbiedingen van de eerder genoemde online winkels om deze prachtige sneakers online te kopen.
Foto’s: Jim Rickey Stockholm
 
Onderwerpen:
Jim Rickey schoenen, heren, dames, Jim Rickey sneakers