Scapino schoenen zijn de huismerk schoenen van de gelijknamige schoenenwinkel. Onder het label Scapino brengt deze bekende schoenwinkelketen goedkope casual schoenen in hun winkels zoals sneakers, sandalen, laarsjes en slippers.

Deze Scapino schoenen zijn er voor dames, heren, meisjes en jongens. Het zijn leuke schoenen tegen een heel lage prijs.

Alle huismerk schoenen Scapino


Koop nu Scapino schoenen tegen de laagste prijs. Kijk maar bij de aanbiedingen van Scapino schoenen.

Naast schoenen vind je bij Scapino ook een uitgebreide collectie sportieve kleding zoals T-shirts, sokken en singlets, en accessoires als riemen en zonnebrillen, want het is meer dan alleen een winkel voor schoenen. Bij Scapino koop je ook veel casual kleding en sport kleding.

Schoenen van het huismerk

Maar hier kijken we naar hun schoenen De winkelketen Scapino voert veel eigen merken schoenen. Algemene schoenenmerken als Blue Box en TwoDay, maar ook veel meer gespecialiseerde merken zoals de Groot kinderschoenen en de Novocento damesschoenen.

Soms gaat de specialisatie bij hun huismerken nog verder, met merken als bij Emilio Salvatini schoenen (nette herenschoenen) en Sofline (comfortschoenen voor dames). Verderop deze pagina vind je een overzicht van al deze Scapino schoenmerken met een verwijzing naar alle informatie en alle aanbiedingen van deze Scapino schoenen.

Sportief en betaalbaar

Scapino schoenen hebben allemaal twee overeenkomsten. Ze zijn sportief en het zijn opmerkelijk goedkope schoenen. Onder een tientje heb je al een paar slippers of rubberen regenlaarzen en onder de 15 euro heb je al veel keuze uit sneakers, ballerina’s en sandalen.

En zo verkoopt Scapino onder zijn eigen label nog veel meer mooie schoenen tegen een bijzonder lage prijs. Kijk maar bij bovenstaande aanbiedingen. Ik kan je deze online winkel aanraden als je mooie goedkope schoenen zoekt. Wat voor schoenen dat ook zijn.

Informatie Scapino

Scapino is een 1974 opgericht door Berend Ziengs. Deze toenmalige eigenaar van de Ziengs schoenenwinkels wilde naast zijn Ziengs winkels (die zich op het hogere segment richtte) een budget-merk. De eerste Scapino winkel werd in Assen geopend, waar zich ook het Scapino hoofdkantoor bevindt.

De zonen van Berend Ziengs verkochten in 1997 Scapino aan Vendex, waarna het bedrijf via omwegen later in handen van de Macintosh Retail Group kwam. Toen deze holding failliet ging kocht één van Ziengs zonen (Henk Ziengs) in 2016 het bedrijf weer terug waardoor de Scapino winkels tegenwoordig weer nauw verbonden zijn met de schoenenwinkels van Ziengs Schoenen.

Scapino webshop

Scapino beschikt over meer dan 160 filialen en een grote webwinkel waar je het volledige Scapino assortiment online kunt kopen. Je koopt daar schoenen, kleding, vrije tijdsartikelen en mode-accessoires tegen zeer lage prijzen.

Ook de onderstaande schoenen zijn van zijn goede en mooie schoenmerken die Scapino exclusief aanbiedt. En ook deze schoenmerken bieden een zeer goede prijs kwaliteit verhouding met opmerkelijk lage prijzen.

Scapino schoenen merken

Scapino biedt naast het eigen huismerk (waarvan je de schoenaanbiedingen hier boven ziet) nog veel meer eigen merken aan. Hier onder een overzicht:

Scapino heeft altijd interessante aanbiedingen. Kijk in de Scapino webshop voor schoenen en kleding tegen de laagste prijs.

 
Onderwerpen:
Scapino schoenen, goedkope schoenen, dr visser kinderschoenen, mountainpeak schoenen, novocento, van beers, blue box, dutchy.