Denk aan het Timberland en je denkt waarschijnlijk aan stoere booties, outdoor sandalen en andere stevige stappers. De beroemde Timberlands. Maar Timberland schoenen en laarzen heb je in alle modellen, voor dames, heren en kinderen.
Hier wijzen we je de weg naar Timberland schoenen en laarzen voor de laagste prijzen bij de beste online winkels in Nederland en België.

Waar koop je goedkoop Timberland schoenen online?

Kijk bij de onderstaande online schoenenwinkels voor het uitgebreide aanbod aan Timberland schoenen en laarzen. Je vindt er de online aanbiedingen van Timberland door de beste online schoenenwinkels. Bij deze online winkels vind je het grote en brede aanbod aan Timberland schoenen en laarzen voor volwassenen en kinderen tegen een heel aantrekkelijke prijs.

Bovendien bieden deze online winkels een groot en compleet aanbod aan Timberland schoenen en laarzen. Groter dan in welke fysieke winkel dan ook.

Timberlands zijn meer dan stoere mooie schoenen

Het Amerikaanse Timberland is één van de grootste schoenmerken ter wereld.  Timberland maakt vooral casual schoenen die meestal een stoere robuuste uitstraling hebben. De naam Timberland past prima bij dit schoenmerk, want in veel van hun schoenen en laarzen zie je moeiteloos een stoere houthakker rondstappen.

Maar dat geldt dat niet voor alle Timberland schoenen, want het merk maakt bijvoorbeeld ook damessandalen en pumps. Dat past toch minder bij die houthakker  🙂

Lifestyle schoenen en laarzen

De uitstraling is belangrijk bij Timberland schoenen, je zou het dus gerust een lifestyle schoenmerk kunnen noemen, maar vergis je niet, de kwaliteit van deze stoere schoenen en laarzen is ongekend goed. Timberland wordt heel veel als bedrijfskleding gebruikt. Zo zijn de bekende Timberland booties ongekend sterk.

Informatie Timberland

Timberland is in 1952 als de Abington Shoe Company in Boston opgericht door de schoenmaker Nathan Swartz. Zijn kleinzoon Jeffrey Swartz staat momenteel aan het hoofd van het bedrijf. De naam Timberland is sinds 1978 in gebruik.

In de jaren 90 was Timberland bijzonder populair, onder andere ook onder bekende Amerikaanse rappers. Die rappers zijn inmiddels op sneakers overgestapt, maar de Timberland booties vinden nog steeds gretig aftrek. Met name de outdoor modellen, de echte Timberlands, zijn heel bekend en worden opvallend veel in de minst logische omgeving de asfaltjungle van de stad, gedragen.

Sinds 2011 is Timberland eigendom van de VF Corporation, een gigant in mode en schoenen. Timberland bevindt zich onder de VF vlag in goed gezelschap, want ook Wrangler, Eastpak, Lee en Vans zijn eigendom van dit concern.

Op deze pagina zie je ter illustratie een heel kleine greep van verschillende schoenen uit het enorme Timberland aanbod. Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor nog veel meer Timberland schoenen en laarzen en hun prijzen.

Zie ook:


Onderwerpen:
Timberland schoenen, online kopen, Timberland laarzen, Timberland boots, heren, dames, booties.