Hoera, de snowboots mogen weer


Het wordt weer kouder, dus ze mogen weer uit de kast: de snowboots. Met lekker warme voeten de winter in.

Pajar snowboots

Niet alle snowboots zijn vormloze moonboots. Er zijn prachtige snowboots. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Neem bijvoorbeeld de Pajar snowboots die uit Canada komen. Deze Pajars worden wel de Rolls Royce onder de winterlaarzen genoemd. Luxe, comfortabel, mooi en van zeer hoge kwaliteit. Pajar snowboots zijn modieuze winterlaarzen om te zien. Licht, comfortabel en lekker warm. Pajar laarzen zijn vaak met schapenvacht of kunstbont gevoerd.


Sorel snowboots

Ook Sorel is eveneens een Canadees schoenmerk dat prachtige snowboots en winterlaarzen maakt. Ze zijn zelfs wereldwijd de nummer één op dat gebied. Er zijn Sorel snowboots voor mannen, vrouwen en kinderen. Ook onder vrouwen zijn deze laarzen erg populair door hun modieuze uitstraling. Ook het draagcomfort van deze snowboots is bijzonder hoog.


Moonboots

We noemden ze al even. Moonboots. Voor velen is dit het gezicht van de snowboot. Moonboots zijn grotendeels gemaakt van nylon en heerlijk warm om te dragen. Ze houden je voeten comfortabel warm tot zeker 30 graden onder nul. Moonboots geven meer grip dan je gezien het uiterlijk zou verwachten. Je hebt moonboots met en zonder vachtrand.


De enige echte moonboots worden door Tecnica gemaakt en onder de merknamen Tecnica en Moon Boot verkocht. Tecnica bracht in 1971 de eerste moonboots op de markt. Deze klassieke snowboots koop je onder de naam Moon Boot.

Snowboots voor kinderen

Niet alleen bij volwassenen maar ook bij kinderen zijn snowboots in de winter erg populair. Kinderen dragen graag snowboots en moonboots. Goede snowboots voor kinderen houden de voeten warm en droog, zijn comfortabel om te dragen en hinderen niet bij het spelen.