Plateau pumps


Schoenen die je benen langer laten lijken zijn populair bij vrouwen. Dat geldt ook voor plateau pumps. Deze pumps laten je er niet alleen aantrekkelijk uitzien maar zitten ook nog comfortabel.

Met plateau pumps smokkel je er niet alleen een paar centimeter bij je beenlengte bij, maar door de dikke zool lopen plateaupumps ook nog eens heel aangenaam. En zoals we al schreven, plateau pumps maken je aantrekkelijk. Deze damesschoenen staan sexy en vrouwelijk. Leuk onder bijvoorbeeld een jurk of jurkje, maar ook gewoon onder een mooie broek. Draag bijvoorbeeld plateau pumps onder een skinny jeans. Een prachtig gezicht!

Ook leuk: Plateau pumps onder een boyfriend jeans. Super vrouwelijk onder casual! Helemaal leuk als je de pijpen van de jeans wat oprolt.

De mooiste plateau pumps

Kijk bij de aanbiedingen van pumps voor de leukste plateau pumps van de verschillende fabrikanten. Bijvoorbeeld voor de plateau pumps van s.Oliver, Even&Odd, Tamaris, Gabor, Peter Kaiser en Guess. En zoek je favoriete pump uit. Plateau pumps heb je ook weer in heel verschillende modellen. Bijvoorbeeld met een laag hakje, maar ook met hoge stiletto's. In het zwart of in een wilde kleurcombinatie met felle kleuren. Of ga je voor plateau pumps van lakleer, of geborduurd. Keuze genoeg!

Zie ook: Tips pumps