Denk je bij sneakers aan de sportsneakers van merken als Adidas, Asics of Puma? Of aan de streetwear van merken als Vans en Converse? Er zijn ook heel andere sneakers. De fashion sneakers. Modieuze sneakers die je zelfs onder je mooiste kleding kunt dragen.

TIP: Fashion sneakers bij de Nederlandse schoenenwinkels

Hieronder kijken we naar enkele van de beste merken die fashion sneakers maken. Wil je snel door het aanbod aan sneakers bladeren bij alle belangrijke online schoenenwinkels kijk dan op Beste Sneakers Kopen. Hier vind je het sneaker-aanbod van de beste winkels.

De beste fashion sneakers (merken)

Hieronder vind je goede merken fashion sneakers. Klik op de merknaam voor meer informatie en aanbiedingen van de schoenen van dat merk.

MaiMai sneakers
Dames die unieke en modieuze sneakers zoeken moeten vooral eens naar MaiMai sneakers kijken. Deze damessneakers zijn altijd origineel en eigenzinnig. MaiMai is niet bang om met compleet onconventionele designs. prints en versieringen te komen. MaiMai sneakers zijn een genot om naar te kijken, maar ook om te dragen. Geef deze sneakers eens een kans!

MaiMai sneakers

Crime sneakers
Crime is een Italiaans schoenenmerk gespecialiseerd in modieuze sneakers voor dames en heren. De muziekwereld is de inspiratiebron voor Crime schoenen. Deze sneakers zijn dan ook rock and roll! Bij Crime sneakers kom je zowel vintage als moderne kenmerken tegen. Het zijn modieuze schoenen, met het comfort van sneakers.

Crime sneakers

La Strada sneakers
Kijk vooral eens bij La Strada sneakers als je mooie betaalbare fashion sneakers voor dames zoekt. Bij deze specialist in damesschoenen kun je kiezen tussen heel eenvoudige damessneakers en sneakers voor vrouwen die juist heel fashionable zijn. Met unieke prints en unieke versieringen.

Est 1842 sneakers
Mooie fashion sneakers hoef je niet altijd ver te zoeken. Est 1842 sneakers zijn modieuze damessneakers van schoenfabrikant Van Gastel. Dit zijn echte fashion sneakers voor dames (en ook voor kinderen), met mooie originele prints en details.

Est 1842 sneakers


Stokton sneakers

Stokton is een Italiaans schoenmerk dat modieuze casual schoenen maakt, waaronder ook veel mooie fashion sneakers voor heren en dames. Geen doorsnee gympen maar casual fashion shoes. Smaakvol en modieus. Kijk vooral eens bij Stokton voor een paar stijlvolle sneakers.

Ishikawa sneakers
Ishikawa sneakers zijn fashion sneakers uit…. ItaliĆ«. Maar deze modieuze sneakers hebben vaak wel een Japans tintje. Er zijn Ishikawa sneakers voor dames, heren, meisjes en jongens. Dit zijn echte designer sneakers, niet goedkoop, maar je koopt met Ishikawa sneakers wel unieke casual schoenen. En deze sneakers zijn van zeer hoge kwaliteit.

Ishikawa sneakers

Alexander Smith sneakers
Zette Ishikawa sneakers je al op het verkeerde been? Dan heb je ook nog het schoenmerk Alexander Smith London. Dat klinkt even Brits als Ishikawa Japans klinkt, maar ook deze fashion schoenen komen uit Italiƫ. Het zijn mooie en zeer verzorgde damessneakers en herensneakers. Naast deze fashion sneakers maakt Alexander Smith nog meer mooie modieuze schoenen.

Ara sneakers
Ara is een merk damesschoenen dat bekend staat om zijn modieuze damesschoenen en dameslaarsjes. Kijk ook eens bij de sneakers van merk. In de collectie bevinden zich namelijk prachtige fashion sneakers voor vrouwen die heel betaalbaar zijn.

Zie ook: Sneakers aanbiedingen en tips

Foto bovenaan: MaiMai fashion sneakers


Onderwerpen:
Mode sneakers, hippe sneakers dames, modieuze damessneakers, beste sneakers dames, fashion sneakers.