Iedere vrouw is anders gebouwd. Dat geldt ook voor onze kuiten. De ene vrouw heeft dikkere kuiten dan de andere. Helaas lijken veel laarzen gemaakt voor vrouwen met smalle kuitjes. Veel vrouwen hebben daarom moeite om in veel laarzen te passen.

Gelukkig zijn er ook laarzen met een brede schacht, en er zijn heel goede merken die deze laarzen voor dames met wat vollere kuiten maken. Wij kijken hier naar de beste merken voor laarzen met een brede schacht.

Hieronder vind je de merken waarvan je de laarzen echt eens moet bekijken als je laarzen met een brede schacht of extra brede schacht zoekt. Van al deze laarzen brengen we tevens de aanbiedingen van de belangrijkste schoenenwinkels in Nederland in kaart.

JJ Footwear

JJ Footwear is de nummer één in dameslaarzen met brede schacht. Ze leveren al hun laarzen in breedtematen. Deze zijn niet alleen geschikt voor vrouwen met brede kuiten, maar ook voor vrouwen met normale of smalle kuiten. Het is een kwestie van de laarzen kiezen met niet alleen de juiste lengtemaat, maar ook met de juiste breedtemaat.

JJ Footwear is een Nederlands merk laarzen, gespecialiseerd in dameslaarzen met breedtematen. De collectie van JJ Footwear bestaat uit de kuitwijdtes van S t/m 6XW. De laarzen zijn mooi en modern om te zien.
Meer informatie en aanbiedingen van JJ Footwear laarzen

Jilsen

Ook het andere topmerk in laarzen met brede schacht komt uit Nederland. Jilsen bestaat sinds 2005 en is een echte specialist in hoge laarzen met een brede schacht. Jisen dameslaarzen zijn er in diverse modellen die niet alleen beschikbaar zijn in diverse kleuren en diverse prints, maar ook  in diverse breedtematen.
Meer informatie en aanbiedingen van Jilsen laarzen

Meer merken laarzen met brede schacht

Jilsen en JJ Footwear zijn twee uitstekende merken laarzen voor dames met dikke kuiten. Al hun laarzen worden door deze merken in diverse breedtematen gemaakt zodat ze ook geschikt zijn voor dames met brede of juist smalle kuiten. Daarnaast zijn er nog meer goede fabrikanten die laarzen met brede schacht maken. Hieronder een overzicht van deze merken.

Klik op de merknaam voor meer informatie en aanbiedingen van de schoenen en laarzen van dat merk.

Helioform
Helioform maakt comfortschoenen en comfortabele laarzen voor dames. De laarzen van dit merk zijn in verschillende kuitmaten te koop en daardoor heel geschikt voor vrouwen met “moeilijke” kuiten. Er is een ruime keuze uit Helioform laarzen met brede schacht.

Tamaris
Tamaris is een bekende Duits schoenenmerk dat eigendom is van de schoenenfabrikant Wortmann. Het is daarmee een zustermerk van o.a. Marco Tozzi, Jana en Caprice. Veel Tamaris dameslaarzen zijn met brede schacht verkrijgbaar en daardoor geschikt voor dames met dikke kuiten.

Cellini
Cellini is een huismerk schoenen dat onder andere voordelige laarzen maakt. Een deel van deze laarzen is met brede schacht beschikbaar.

Foto’s: JJ Footwear laarzen met brede schacht


Onderwerpen:
Laarzen voor dikke kuiten, brede schacht laarzen, dames, laarzen dikke kuiten.