Hip. sportief, comfortabel, het Amerikaanse schoenmerk Skechers is van alle markten thuis. Ze maken coole sneakers, maar bijvoorbeeld ook comfortschoenen (de beroemde Skechers Shape Ups).
En vele andere schoenen voor dames, heren en kinderen. Van warme laarzen tot slippers, sandalen en espadrilles, van hardloopschoenen en wandelschoenen tot ballerina’s, babyschoentjes en nette schoenen.
Op het gebied van schoenen is Skechers van alle markten thuis.

Hier koop je goedkoop Skechers schoenen online

Onderstaande winkels verkopen veel Skechers schoenen tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. De kortingen zijn vaak zeer hoog.

Alle soorten Skechers schoenen

We schreven het hierboven al. Skechers schoenen zijn er in alle soorten. Maar Skechers is dan ook geen klein merk schoenen. Integendeel! Dit Amerikaanse merk behoort tot de vijf grootste ter wereld en is de grootste fabrikant van schoenen van Amerika.

Ook in Nederland en BelgiĆ« zijn Skechers schoenen en laarzen overal te koop. Kijk maar bij de bovenstaandeĀ aanbiedingen van Skechers schoenen bij de belangrijkste online winkels en koop Skechers schoenen tegen de laagste prijs.

Informatie Skechers schoenen

Aangezien Skechers zo’n groot internationaal schoenmerk is zal je verwachten dat dit al een heel oud merk is, zoals bijvoorbeeld ook Adidas, Clarks, Vans en Converse, maar Skechers is nog relatief jong. Het merk bestaat pas sinds 1992 en de eerste jaren maakte Skechers alleen nog maar streetwear schoenen zoals sneakers, skate-schoenen en streetwear-booties.

Maar Skechers groeide snel, ze gingen eerst veel meer casual schoenen en laarzen maken, en later ook kleding en accessoires. Hierbij werden regelmatig beroemdheden ingezet om hun Skechers schoenen en andere mode onder de aandacht van het grote publiek te brengen.

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen van Skechers schoenen wat dit merk allemaal te bieden heeft. Voor alle soorten schoenen en laarzen kun je bij Skechers terecht. Voor dames, heren, meisjes, jongens en zelfs baby’s.

Zie ook

Onderwerpen:
Skechers schoenen, sketchers, laarzen, dames, heren, kinderen, aanbiedingen.