Wat zijn de beste slippers voor kinderen? Hieronder vind je een overzicht van de beste merken die goede kinderslippers maken.

Het gaat daarbij om zowel meisjesslippers als jongensslippers, tenzij anders aangegeven.

Aanbiedingen kinderslippers

Wil je een overzicht van alle goede slippers bij de beste Nederlandse online winkels op dit gebied? Kijk dan in het aanbiedingen van slippers voor alle modellen. en prijzen.

Je vindt daar zowel een lijstje met de aanbiedingen van meisjesslippers als een lijstje met aanbiedingen van jongensslippers bij de beste online schoenenwinkels.

Hieronder vind je de beste merken slippers voor kinderen:

Havaianas

Havaianas kun je gerust beschouwen als HET merk voor hippe teenslippers. Ook voor kinderen. Havaianas slippers zien er niet alleen heel mooi uit, ze zijn ook van uitzonderlijk goede kwaliteit.

Havaianas teenslippers worden gemaakt van een speciaal rubber dat huidvriendelijk, reukloos en bijzonder flexibel is. En toch zijn Havaianas slippers heel betaalbaar.

Kijk bij Havaianas slippers als je goede gezonde slippers voor kinderen zoekt.

Reef

Reef is een supersportief surfmerk uit Californië. Reef maakt vele schoenen maar vooral teenslippers. Ook Reef behoort zonder twijfel tot de beste merken voor slippers.

Er zijn prachtige Reef slippers, ook voor kinderen, die bovendien heel goed van kwaliteit zijn. Alle Reef slipper beschikken over een comfortabele zachte geweven voetband.

De zool van Reef slippers is gemaakt van EVA (een afkorting voor Ethyleenvinylacetaat). EVA is een kunststof die heel licht van gewicht is en bekend staat om zijn uitstekende demping.

Birkenstock

De beroemde Birkenstocks zijn er ook voor kinderen. En zoals iedereen weet staat Birkenstock voor comfort. Vooral door het zeer goede voetbed van de Birkenstock slippers. Een voetbed dat er voor zorgt dat je de hele dag probleemloos op deze slippers kunt lopen.

Dit voetbed zit ook in de Birkenstock slippers voor kinderen. Dit zijn goede en gezonde kinderslippers als de kinderen heel veel op de slippers lopen.

O’Neill

Kinderen, vooral jongens, lopen graag op coole slippers. O’Neill slippers vallen absoluut in die categorie. Evenals het eerder genoemde Reef is O’Neill een Amerikaans sportmerk en modemerk dat uit de surfwereld stamt.

En coole comfortabele slippers horen net zo goed bij het surfen als golven en een surfplank. O’Neill slippers voor kinderen zien er heel cool uit met heel mooie prints, en de slippers zijn ook van prima kwaliteit en heel betaalbaar.

Kipling

Kinderslippers zijn de specialiteit van Kipling uit België. Zoek je slippers voor kinderen die heel gezond en heel comfortabel zijn? Kijk vooral eens bij de collectie Kipling slippers.

Goedkope slippers voor kinderen zijn dit niet, maar het zijn wel heel gezonde slippers die veel steun geven en beschikken over een heel goed voetbed.

Ipanema

Brazilaans slippermerk dat te vergelijken is met Havaianas. Ipanema is helemaal gespecialiseerd in teenslippers en ze brengen een breed assortiment voor volwassenen, meisjes en jongens uit in vele kleuren en met vele prints.

Zie ook: Tips kinderschoenen

Onderwerpen:
Beste slippers kinderen, ipanema, kipling slippers meisjes, havaianas, slippers jongens.