Enkellaarsjes zijn helemaal hip dit seizoen. In de schoenwinkels komen we dan ook volop leuke enkellaarsjes voor dames tegen. Maar welke schoenmerken leveren de beste enkellaarsjes tegen de leukste prijzen?

Hier onze top 5 van beste merken enkellaarsjes voor dames.

1. Shabbies Amsterdam
De Shabbies enkellaarsjes van Fred de la Bretoniere zijn enkellaarzen die alles hebben. Ze zijn hip, prachtig van ontwerp, hebben een prima draagcomfort en zijn uitstekend van kwaliteit. Onder het label Shabbies Amsterdam verkoopt Fred de la Bretoniere alleen zijn allerbeste laarzen en dat is heel goed te merken als je Shabbies enkellaarsjes ziet en draagt.

2. Monshoe
Monshoe, de Britse specialist in dameslaarzen, heeft dit seizoen eveneens weer prachtige enkellaarsjes in de collectie. Monshoe enkellaarsjes zien er niet alleen heel mooi uit, ze zitten ook heerlijk, zijn van een prima kwaliteit, en ze zijn heel betaalbaar. Ook dat laatste is heel belangrijk want niet iedereen kan of wil een paar honderd euro neertellen voor een paar enkellaarsjes. Bij Monshoe is dat niet nodig, en je het merk levert je toch enkellaarzen van de beste kwaliteit.

3. Replay
Het Italiaanse modemerk Replay heeft dit seizoen ook vele enkellaarsjes in de collectie. Zoals het hoort bij Italiaanse damesschoenen zijn deze enkellaarsjes elegant en vrouwelijk. Over de kwaliteit van Replay laarzen hoeven we niets te zeggen. Replay heeft op dit gebied zijn naam al wel gemaakt.

4. Via Vai
Via Vai is sterk in opkomst als belangrijke maker van enkellaarsjes voor vrouwen. Via Vai laarsjes zijn prachtig om te zien, hebben een uitstekende pasvorm en een zeer hoge kwaliteit. Ook Via Vai laarzen zijn heel betaalbaar.

5. Mjus
Je zou het aan de naam niet zeggen, maar Mjus is een Italiaans merk damesschoenen en dameslaarzen. Mjus enkellaarsjes zijn zeer populair onde de fashionata’s. Dat is niet vreemd want Mjus laarsjes zien er hip en formidabel uit. Bovendien zijn ze van hoge kwaliteit. De laarsjes op de foto bovenaan dit artikel zijn van Mjus.

Kijk voor de beste enkellaarzen en nog veel meer enkellaarsjes van andere merken bij deĀ aanbiedingen van enkellaarsjes bij de beste winkels.

Onderwerpen:
Beste enkellaarsjes, beste enkellaarzen dames, beste dameslaarsjes, beste laarsjes vrouwen.