Deze zomer zijn de schoenen vrolijk gekleurd. Felle kleuren en uitbundige motieven bepalen de schoenmode deze zomer. Al die kleur geldt natuurlijk ook voor de zomerschoenen bij uitstek, de teenslippers.

Hier kijken we naar de meest hippe teenslippers voor de zomer. Vrolijke slipper voor op het strand, vakantie of gewoon op straat.

Havaianas: De meest hippe teenslippers zijn de Havaianas slippers Deze teenslippers zijn in alle mogelijke kleuren en kleurcombinaties te krijgen. De slippers van dit vrolijke zomerse Braziliaanse merk passen helemaal in het kleurige modebeeld van deze zomer.

Havaianas zijn niet alleen vrolijke kleurige teenslippers met een hip uiterlijk, maar het zijn ook bijzonder goede en comfortabele slippers om te dragen.

Ipanema: Evenals Havaianas is Ipanema een Braziliaans merk slippers. Ook de Ipanema teenslippers zijn vrolijk en kleurig, al zijn de herenslippers over het algemeen wat meer bescheiden van kleurgebruik dan de damesslippers en de kinderslippers.

Reef: Wil je liever wat minder fel gekleurde slippers? Kijk dan eens naar de teenslippers van het Amerikaanse surfmerk Reef. Reef maakt slippers van topkwaliteit, met een zachte geweven voetband en een zool van een eveneens lichte kunststof met een bijzonder goede demping.

Papillo: Papillo slippers zijn eigenlijk Birkenstocks maar onder het label Papillo brengt Birkenstock slippers en sandalen uit net wat hipper en exclusiever zijn dan de slippers met het Birkenstock label. De kwaliteit is wel hetzelfde, zo beschikken Papillo slippers over het beroemde Birkenstock voetbed.

Nog meer producenten van goede en hippe teenslippers vind je in het overzicht beste teenslippers

Foto: Havaianas


Onderwerpen:
Hippe teenslippers, dames, heren, zomermode, zomer, hippe slippers.