Teenslippers (flip flops) zijn de meest zomerse schoenen die je voor kunt stellen. Bij echte teenslippers tref je geen overbodig textiel of ander materiaal aan. Een zool, een bandje om de voet en één enkele verbinding die tussen de tenen doorloopt. Thats it! Ideaal voor strand of zwembad.

Maar juist omdat teenslippers zo ‘weinig schoen’ bevatten is er veel kwaliteitsverschil. De weinige onderdelen van een teenslipper moeten goed zijn. Met bijvoorbeeld een goed voetbed en heel goede materialen. Daarom kijken wij hier naar de beste merken voor teenslippers.

Teenslippers worden in het Engels flip flops of flipflops genoemd. In het Vlaams spreekt men ook over teensletsen of sleffers. Hieronder vind je de beste merken teenslippers. Het gaat daarbij om de echte strandslippers.

Liever badslippers? Kijk dan in ons overzicht van beste slippers voor de beste slippers in alle modellen.

Veel merken maken teenslippers (flip flops). We noemen hieronder daarom alleen de belangrijkste en beste schoenmerken op dit gebied. Kijk voor veel meer teenslippers in het totale aanbod aan (teen)slippers.

De beste teenslippers merken

Havaianas teenslippers
Havaianas is momenteel HET merk voor teenslippers. Dit Braziliaanse schoenmerk maakt fantastische zomerse teenslippers (flip flops) voor vrouwen, mannen en kinderen. Veel felle kleuren en zonnige kleurcombinaties. Zomerse teenslippers voor op het strand of bij het zwembad. Havaianas teenslippers zijn gemaakt van een speciaal soort rubber dat reukloos, huidvriendelijk en heel erg flexibel is. Teenslippers van de beste kwaliteit!

Ipanema teenslippers
Ook Ipanema is een Braziliaans slippermerk dat prachtihge teenslippers van uitstekende kwaliteit maakt. Met name de damesslippers van Ipanema zijn uitbundig van kleur, de heren kunnen kiezen voor teenslippers die wat meer ingetogen zijn qua print.

Reef teenslippers
Reef teenslippers zijn slippers uit Californië van topkwaliteit en met een sportief hip design. Reef is van oorsprong een surfmerk en dat zie je aan de teenslippers. Iedere Reef teenslipper beschikt over een geweven voetband die heel zacht is. Het zijn slippers van topkwaliteit.

Flip Flop teenslippers
Het was Flip Flop die eind jaren 90 de eerste teenslippers uitbracht. Vandaar dat in veel talen teenslippers flipflops genoemd worden. Nog steeds is Flip Flop een grote producent van teenslippers. Ze brengen deze slippers in vele modellen en kleuren uit.

Adidas teenslippers
Je zou het niet direct verwachten maar ook Adidas is een grote producent van teenslippers. Het zijn echte teenslippers om te zien die goedkoop worden aangeboden. Adidas maakt deze slippers zowel voor mannen als voor vrouwen en kinderen. Deze teenslippers hebben de bekende en betrouwbare Adidas kwaliteit.

O’Neill teenslippers
O’Neill is een surfmerk dat heerlijke teenslippers maakt. Deze zien er zeer sportief uit en zitten heerlijk.

Brunotti teenslippers
Brunotti is gespecialiseerd in twee geheel verschillende soorten mode, namelijk voor de wintersport en voor op het strand. In de laatste categorie vallen de zomerse en sportieve Brunotti teenslippers. Deze zijn er voor heren, dames en kinderen. Bij Brunotti weet je zeker dat je kwaliteit krijgt.

Quiksilver teenslippers
Op zoek naar stoere teenslippers voor mannen? Kijk dan vooral eens in de collectie van Quiksilver. Hier geen felle kleurtjes maar echte mannelijke kleuren en designs. Veel donkere teenslippers (flip flops). Heel stoer!

Amazonas teenslippers
Amazonas slippers zijn teenslippers die op een milieuvriendelijke manier worden gemaakt van gebruikt rubber en die ecologisch afbreekbaar zijn. Met andere woorden dit zijn teenslippers die heel goed voor het milieu zijn. Bovendien zijn Amazonas slippers hippe teenslippers die plezierig zijn om te dragen.

Zie ook: Meer teenslippers tips.

Onderwerpen:
Beste teenslippers, beste flip flops, goede slippers, flipflop, flipflops.