Booties zijn korte laarzen voor heren. Hier vind je alle informatie over deze herenlaarsjes. Bijvoorbeeld de beste en goedkoopste online winkels, de beste merken laarsjes voor heren en informatie over alle soorten heren boots.

Aanbiedingen booties bij de beste online schoenenwinkels

Ben je op zoek naar een paar leuke en goede herenlaarsjes tegen een lage prijs? Kijk dan vooral eens naar de booties in onderstaande winkels. Deze online schoenenwinkels verkopen het beste assortiment laarsjes voor heren tegen de laagste prijzen.

De beste merken herenlaarsjes

Wat zijn de schoenmerken die de mooiste en beste booties voor heren maken? Hieronder vind je een overzicht van de beste fabrikanten van de beste herenlaarsjes en herenlaarzen. Je vindt daar ook de aanbiedingen van de schoenen en laarzen van de betreffende merken bij de online aanbieders van die schoenen en booties in Nederland.

Verschillende soorten booties heren

Enkelboots
De meeste booties voor heren zijn enkellaarsjes, die bij heren meestal enkelboots of (in beter Engels) ankelboots genoemd worden.
 
Veterboots
Vaak zijn deze booties voor heren voorzien van veters. Deze veters zijn niet ideaal om de boots goed vast te strikken, maar ze geven de herenlaarsjes ook een stoere uitstraling.
 
Kijk hieronder voor circa 5.000 veterboots voor heren met al hun prijzen en informatie.
Desert boots
Niet alle boots voor heren zijn outdoorlaarzen of winterlaarzen. Een bootie die ook veel door mannen gedragen wordt is de desert boot. Deze desert boots zijn afgeleid van de boots die de soldaten in de Tweede Wereldoorlog in de Sahara droegen.
 
Clarks maakte deze desert boots populair, maar er zijn vandaag de dag meer schoenmerken die desert boots maken.
Chucca boots
De chukka boot is een bepaald soort desert boot. Chucca boots zijn een variant van de desert boots die ooit als polo schoen ontwikkeld zijn.
 
Chucca boots zijn meer gekleed en minder stoer van uiterlijk dan een desert boot. Ook hebben chukka boots dunnere veters.
 
Waar de desert boots stoere booties zijn zijn de chucca boots meer nette herenlaarsjes.
 
Chelsea boots
Een andere populaire bootie voor heren is de Chelsea boot. Dit is een hoge schoen die zowel onder zakelijke outfit als onder casual kleding gedragen kan worden. Het zijn stijlvolle lage laarsjes zonder veters.
Zie ook:

Onderwerp:
Op deze pagina vind je alle informatie over booties voor mannen. Met de beste fabrikanten en merken van laarsjes voor heren, de goedkoopste online winkels met herenlaarsjes en tips en informatie over deze boots heren.