Welke schoenen draag jij deze zomer? Hier de mooiste zomerschoenen voor deze zomer voor vrouwen, mannen en kinderen. Geniet van de zon en van mooie schoenen. Sandalen, sneakers, teenslippers, espadrilles, bootschoenen en andere geweldige schoenen voor de zomer.

Superga sneakers

Als er één merk is dat zomerse sneakers maakt dan is het Superga wel. Superga is niet bang voor kleur en zomerse prints, en hun canvas sneakers zijn sterk maar ook koel en ventileren goed. Ideale schoenen voor de zomer.

Superga sneakers zijn er hip en eigentijds uit. Het is dan ook moeilijk voor te stellen dat de huidige Superga schoenen zijn afgeleid van de Superga sportschoenen die in 1911 voor het eerst gemaakt werden. Destijds waren deze canvas schoenen met rubberen zool heel revolutionair. Vandaag de dag is de term revolutionair misschoen niet meer van toepassing, maar met superga schoenen draag je wel geweldige schoenen voor de zomer.
Aanbiedingen Superga sneakers bij de beste winkels

UGG sandalen

Bij de merknaam UGG Australia denkt bijna iedereen meteen aan de bekende vachtlaarsjes van dit merk, de beroemde uggs. Je zou daarom bijna vergeten dat dit Australische schoenenmerk ook een enorme collectie schoenen voor de zomer heeft. Een heel mooie en goede collectie ook, met espadrilles, sandalen, sleehakschoenen, teenslippers, instappers en andere zomerschoenen.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de mooie UGG sandalen. Deze zijn er voor zowel dames als heren.UGG sandalen kunnen heel neutrale sandalen zijn, maar ook aparte fluffy sandalen en andere modieuze creaties.
Kijk hier voor UGG schoenen bij de goedkoopste winkels

Ipanema slippers

Havaianas is het meest bekende merk voor teenslippers, maar kijk vooral ook eens naar de teenslippers van het eveneens Braziliaanse Ipanema. Deze teenslippers, voor dames, heren, meisjes en jongens, zijn vaak heel kleurrijk vormgegeven. Echte zomerse slippers voor bijvoorbeeld strand, zwembad en camping.

De Ipanema teenslippers zijn mooi vormgegeven en heel netjes afgewerkt. De slippers zijn voorzien van een voorgevormd anatomisch voetbed. Dit biedt stabiliteit en veel draagcomfort. De kwaliteit van deze slippers is veel hoger dan van goedkopere merken. En dat merk je tijdens het dragen.
Ipanema aanbiedingen bij de beste winkels

Sperry bootschoenen

Het Amerikaanse Sperry is de uitvinder van de bootschoenen. En nog steeds zijn hun Sperry Top Sider schoenen toonaangevend als bootschoenen. Zoals de naam al aangeeft zijn dit soort schoenen ontwikkeld om op boten te dragen, en dan met name in de pleziervaart. Maar tegenwoordig zijn bootschoenen vooral relaxte zomerschoenen. Vooral bij heren zijn dit populaire schoenen voor de zomer.

Bootschoenen zijn vaak klassiek ogende instappers met veters. Kenmerkend voor deze zomerschoenen is de witte zool (vlekt niet op het witte dik van je zeilboot of motorjacht) met inkepingen in een zigzag profiel. Dit profiel doet aan dat van een autoband denken, en heeft dezelfde functie, grip geven op een gladde natte ondergrond.
Hier koop je goedkoop Sperry schoenen

Castaner espadrilles

De espadrilles van Castaner zijn de meest zomerse zomerschoenen die je je kunt voorstellen. En met espadrilles bedoelen we dan niet de eenvoudige instappers voor dames en heren (ook al maakt Castaner die ook), maar de bijzonder modieuze damesschoenen met de voor espadrilles kenmerkende zolen van touw die ze in hun collectie hebben.

Deze Castaner espadrilles zijn vaak voorzien van een hoge sleehak en aan ieder detail van de schoen is veel aandacht besteed. Het zijn elegante damesschoenen met een zeer zomerse uitstraling. Schoenen van hoge kwaliteit, niet voor niets mag Castaner ook espadrilles maken die onder het label van topmerken als Vuitton en Saint Laurent verkocht worden.
Aanbiedingen Castaner schoenen bij de aanbevolen winkels

Foto bovenaan: Castaner 

Onderwerpen:
Schoenen zomer, espadrilles, bootschoenen, sandalen, slippers.