Schoenen die je benen langer laten lijken zijn populair bij vrouwen. Dat geldt ook voor plateau pumps. Deze pumps laten je er niet alleen aantrekkelijk uitzien maar zitten ook nog comfortabel. In ieder geval meer comfortabel dat gewone pumps. De brede zool geeft je veel steun en draagcomfort.

Met plateau pumps smokkel je er niet alleen een paar centimeter bij je beenlengte bij, maar door de dikke zool lopen plateaupumps ook nog eens heel aangenaam. En zoals we al schreven, plateau pumps maken je aantrekkelijk. Deze damesschoenen staan sexy en vrouwelijk. Leuk onder bijvoorbeeld een jurk of jurkje, maar ook gewoon onder een mooie broek. Draag bijvoorbeeld plateau pumps onder een skinny jeans. Een prachtig gezicht!

Ook leuk: Plateau pumps onder een boyfriend jeans. Super vrouwelijk onder casual! Helemaal leuk als je de pijpen van de jeans wat oprolt.

De mooiste plateau pumps

In het overzicht plateau pumps vind je een groot aantal van deze pumps met plateauzolen.

Of kijk bij de aanbiedingen van pumps bij de beste schoenenwinkels in Nederland. Je vindt daar de leukste plateau pumps van de verschillende fabrikanten.

Unisa plateau pump
Unisa plateau pump

Bijvoorbeeld de plateau pumps van s.Oliver, Tamaris, Gabor, Peter Kaiser en Guess. Zoek er je favoriete pumps uit en koop deze tegen de laagste prijs.

Plateau pumps heb je ook weer in heel verschillende modellen. Bijvoorbeeld met een laag hakje, maar ook met hoge stiletto’s. Vaak beschikken plateau pumps namelijk ook over een hoge hak zodat je nog hoger komt te staan.

Plateaupumps zijn er in het zwart of in een wilde kleurcombinatie met felle kleuren. Of ga je voor plateau pumps van lakleer, of geborduurd? Er is keuze genoeg uit mooie plateupumps, kijk maar bij bovenstaande aanbiedingen van plateaupumps bij de beste online schoenenwinkels voor deze damesschoenen in Nederland!

Zie ook: Tips pumps


Onderwerpen:
Pumps met plateauzolen, plateau pumps, pumps met hoge zolen.