Je hebt verschillende soorten damessandalen. Één van die soorten sandalen is de sandalet. Maar wat zijn sandaletten eigenlijk?

In feite zijn sandaletten niets anders dan damessandalen. Maar in de praktijk worden met sandaletten elegante sandalen bedoelt. Sandaletten zijn vrouwelijker dan gewone damessandalen.

Vrouwelijker, stijlvoller en vrolijker, dan zijn sandaletten ten opzichte van de gemiddelde andere damessandaal. Ideale schoen voor op een zomers feest.

Kijk voor mooie sandaletten bij de aanbiedingen van damessandalen.

Sandaletten voor alle gelegenheden

Sandaletten staan erg mooi onder een zomerrokje of feestjurkje, maar ze kunnen ook onder een spijkerbroek, heel casual! Sandaletten mogen dan heel geschikt zijn voor een feestje, bij zomers weer kun je ze ook gewoon overdag dragen. Goede sandaletten bieden daarvoor voldoende draagcomfort.

Sandaletten met hak

Om zich te onderscheiden van gewone damessandalen beschikken sandaletten vaak over een bescheiden of een hoge hak. Dit kunnen naaldhakken zijn, maar ook sleehakken of blokhakken. De schoen zelf is natuurlijk voor een groot deel open, het blijft immers een sandaal.

Dit zijn goede merken sandaletten

Kijk voor mooie modieuze sandaletten bijvoorbeeld eens bij het aanbod van merken als Marco TozziBullboxer, Fred de la Bretoniere, Vivian Ray, Cypres, Gabor en Roberto d’Angelo. Maar dit is maar een greep uit het enorme aanbod. De meeste andere trendy schoenmerken hebben ook sandaletten in hun assortiment.

Het zijn prachtige stijlvolle damesschoenen voor de zomer. Voor iedere vrouw zijn er volop geschikte sandaletten te vinden, kijk maar in het eerder genoemde overzicht met aanbiedingen van sandaletten.

Zie ook: Sandalen: tips, aanbiedingen, beste merken

 

Onderwerpen:
Sandaletten, damessandalen, elegante sandalen dames.