Ze worden vaak heel hip slip ons of slip on schoenen genoemd, maar de Nederlandse benaming is instappers of instapschoenen. Maar hoe je ze ook wil noemen, slip on schoenen zijn lekker makkelijke schoenen voor de zomer.

Wij kijken hier naar verschillende soorten slip on schoenen voor heren.

Slip on sneakers

De slip on sneakers zijn dit jaar helemaal hot. De tijd dat we sneakers tot de veterschoenen rekenden ligt achter ons. Steeds meer merken brengen hippe slip on sneakers op de markt, sneakers zonder veters waarin je makkelijk in en uit kunt stappen.

Het succes van deze slip on schoenen hebben we te danken aan de merken Vans en Celine, maar tegenwoordig brengen alle hippe merken die sneakers in hun collectie hebben slip on sneakers uit.
Informatie en aanbiedingen slip on sneakers

Moccasins

Deze lichte slip ons zijn één van de eerste soorten instapschoenen die mannen gingen dragen. De moccasins zoals wij die nu kennen zijn uit Amerika gekomen. Deze schoenen zijn afgeleid van de schoenen zoals de indianen die eeuwen geleden al in Noord Amerika droegen.

Ze zijn flink gemoderniseerd om te voldoen aan de eisen van deze tijd, maar de uitstraling van moccasins is nog steeds zoals die van de Indiaanse schoenen.
Dit zijn de beste merken moccasins

Slippers

Slippers zijn ook slip on schoenen. Ook in dit soort schoenen stap je immers makkelijk in en uit. Bij slippers maken we onderscheid tussen de oorspronkelijke slippers, de badslippers, en teenslippers. Teenslippers zijn de laatste jaren sterk in opkomst, bij zowel dames als heren. De keuze aan teenslippers voor heren is dan ook enorm groot.
Badslippers  / Teenslippers

Bootschoenen

Heel hippe slip on schoenen voor heren. Zo worden ook wel de mannelijke variant van ballerina’s genoemd, maar afgezien van het feit dat het instappers zijn hebben ze niet zo veel met die dameschoenen gemeen.

Bootschoenen zijn inderdaad ooit bedoeld om aan boord van een schip (een plezierjacht) te dragen. Dit verklaart ook de witte zolen die kenmerkend zijn voor bootschoenen. Verder zijn bootschoenen eenvoudige vaak vrij goedkope zomerschoenen. Je hebt bootschoenen als slip on schoenen (dus zonder functionele veter) en met veters.
Informatie een aanbiedingen bootschoenen

Meer instappers

En zo zijn er nog veel meer leuke slip on schoenen voor heren. Instappers die vaak wat minder makkelijk in een hokje te plaatsen zijn. Hieronder vind je de beste merken die deze slip on schoenen maken.
De beste merken instappers (slip on schoenen) voor heren


Onderwerpen:
Instappers heren, slip on schoenen heren.