Badslippers. Tips en informatie.


Badslippers kom je veel minder vaak tegen dat vroeger. De klassieke badslippers hebben plaatsgemaakt voor de veel hippere teenslipper. Maar lang niet iedereen draagt graag teenslippers. Daarom hier aandacht voor goede en goedkope badslippers.

Badslippers zijn zijn slippers die je heel makkelijk kunt aanschieten. En als je ze uit wilt doen gooi je ze gewoon van je voet af. En toch beschermen badslippers je voeten uitstekend tegen een hete of scherpe ondergrond. Ook in het water (de naam zegt het al), want badslippers zijn van kunststof waardoor je er gewoon mee het water kunt instappen. Ideaal voor strand, zee en zwembad, maar ook voor op de camping of in de achtertuin.

De meeste goede merken badslippers zijn sportmerken want badslippers worden vooral recreatief en tijdens het watersporten gedragen. Maar er zijn meer goede merken badslippers. Kijk maar bij de aanbiedingen van slippers bij de belangrijkste Nederlandse schoenenwinkels en sportwinkels.

De beste merken badslippers

Deze goede sportmerken die badslippers maken zijn Adidas, Puma, Nike en Le Coq Sportif. Je vindt de badslippers van deze beste merken allemaal bij de hier boven genoemde aanbiedingen van badslippers.

Goedkope badslippers

Badslippers zijn vaak goedkope schoenen. Je hoeft niet dagen te twijfelen voor je een paar badslippers koopt. Er zijn diverse schoenmerken die heel goedkope badslippers aanbieden, zoals Osaga. Osaga is een sportmerk dat helemaal is gespecialiseerd in goedkope sportschoenen en sportkleding. Osaga bestaat sinds 2013 en is een opvolger van Scapino's huismerk Dutchy. Als je op zoek bent naar een paar goedkope badslippers is Osaga een goede keuze. De prijs van een paar Osaga badslippers ligt onder de 9 euro. Maar het kan nog goedkoper, voor een paar Victory badslippers (een huismerk van Van Haren) betaal je zelfs minder dan 7 euro. Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor deze goedkope badslippers.

Dure exclusieve badslippers

Maar ook het andere uiterste is mogelijk. Neem bijvoorbeeld de badslippers van Marc by Marc Jacobs. Voor een paar luxe damesbadslippers van dit merk (gewoon van synthetisch materiaal) betaal je 130 euro.