Badslippers kom je veel minder vaak tegen dat vroeger. De klassieke badslippers hebben plaatsgemaakt voor de veel hippere teenslipper (al is de badslipper duidelijk aan een comeback bezig). Maar lang niet iedereen draagt graag teenslippers. Daarom hier aandacht voor goede en goedkope badslippers.

Badslippers zijn zijn slippers die je heel makkelijk kunt aanschieten. En als je ze uit wilt doen gooi je ze gewoon van je voet af. En toch beschermen badslippers je voeten uitstekend tegen een hete of scherpe ondergrond. Ook in het water (de naam zegt het al), want badslippers zijn van kunststof waardoor je er gewoon mee het water kunt instappen. Ideaal voor strand, zee en zwembad, maar ook voor op de camping of in de achtertuin.

De meeste goede merken badslippers zijn sportmerken want badslippers worden vooral recreatief en tijdens het watersporten gedragen. Maar er zijn meer goede merken badslippers. Kijk maar bij de aanbiedingen van slippers bij de belangrijkste Nederlandse schoenenwinkels en sportwinkels.

De beste merken badslippers

Deze goede sportmerken die badslippers maken zijn Adidas, Puma, Nike en Le Coq Sportif. Kijk bij de beste badslipper merken voor een overzicht van alle beste merken badslippers en de aanbiedingen van hun schoenen.

Je vindt de badslippers van deze beste merken ook allemaal bij de hier boven genoemde aanbiedingen van badslippers.

Goedkope badslippers

Badslippers zijn vaak goedkope schoenen. Je hoeft niet dagen te twijfelen voor je een paar badslippers koopt. Er zijn diverse schoenmerken die heel goedkope badslippers aanbieden, zoals Osaga. Osaga is een sportmerk dat helemaal is gespecialiseerd in goedkope sportschoenen en sportkleding. Osaga bestaat sinds 2013 en was een opvolger van Scapino’s huismerk Dutchy.

Inmiddels is Dutchy weer terug in de winkels, en een aanrader als je heel goedkope badslippers zoekt. Onder de 6 euro kun je al Dutchy badlslippers kopen bij de Dutchy aanbiedingen. Voor ruim onder de 10 euro heb je een ruime keuze uit Dutchy badslippers voor heren, dames, jongens en meisjes.

Dure exclusieve badslippers

Maar ook het andere uiterste is mogelijk. Neem bijvoorbeeld de badslippers van Marc by Marc Jacobs. Voor een paar luxe damesbadslippers van dit merk (gewoon van synthetisch materiaal) betaal je 130 euro.

Sportslippers

Badslippers worden ook wel sportslippers genoemd. Deze slippers worden vaak gedragen aan het zwembad en op het strand (vandaar badslippers) maar ook vaak na het sporten (vandaar sportslippers). Badslippers en sportslippers zijn echter benamingen voor deze soort slippers. Wat hierboven voor badslippers geldt, geldt dus ook voor sportslippers.

Het zal je niet verbazen dag grote sportieve schoenfabrikanten als Adidas, Puma en Nike ook veel badslippers / sportslippers in hun collectie hebben.

Zie ook: 

Onderwerpen:
Beste slippers, heren, dames, kinderen, beste sportslippers, meisjes, jongens, beste badslippers.