De ene teenslipper is de andere niet. Zoals bij alle schoenen zit ook onder de teenslippers veel kwaliteitsverschil. Hier vijf topmerken voor het kopen van teenslippers.

>>> TIP: Liever een overzicht vanĀ  de aanbiedingen van slippers bij de Nederlandse schoenwinkels? Kijk dan hier.

Havaianas teenslippers

Kijk bij Havaianas voor teenslippers van zeer hoge kwaliteit. Deze slippers zijn gemaakt van een uniek soort rubber dat niet alleen heel flexibel is, maar ook reukloos en vriendelijk voor de huid. Op het oog verschillen ze misschien niet van goedkope teenslippers van mindere merken, maar met Havaianas slippers haal je de beste teenslippers in huis.

Bovendien heeft Havaianas heel veel keuze uit leuke teenslippers voor vrouwen, mannen en kinderen. Modellen in bescheiden kleuren en prints, maar ook heel uitbundig gekleurde teenslippers.

Reef teenslippers

Ook Reef is zo’n topmerk voor teenslippers. Hoewel Reef tegenwoordig alle soorten teenslippers maakt is het van oorsprong een surfmerk. En daar horen natuurlijk teenslippers bij! De Reef teenslippers zijn van hoge kwaliteit en hebben een sportieve coole uitstraling. Reef maakt teenslippers voor vrouwen, mannen, meisjes en jongens, maar vooral bij de heren en jongens zijn de teenslippers van dit stoere surfmerk erg gewild.

Adidas teenslippers

Ook Adidas mag natuurlijk in dit rijtje niet ontbreken met zijn sportieve teenslippers die over de hele wereld populair zijn. Adidas behoort tot de grootste schoenfabrikanten ter wereld, en ook als producent van teenslippers behoren ze tot de allergrootste. Adidas maakt slippers voor heren, dames, jongens en meisjes in alle maten en in heel veel kleuren en prints.

Ipanema teenslippers

Evenals Havaianas is Ipanema een Braziliaans schoenmerk dat vooral teenslippers maakt. En ook de Ipanema teenslippers zien er cool, vrolijk en zomers uit. Vooral de Ipanema teenslippers voor meisjes en dames zijn vaak heel uitbundig gekleurd. Kijk vooral eens naar Ipanema teenslippers als je leuke zomerse slippers zoekt.

Quiksilver teenslippers

Op zoek naar teenslippers voor heren of teenslippers voor jongens? Kijk dan eens naar de Quiksilver slippers. Deze zijn er alleen voor mannen en jongens, dus stoere teenslippers zijn gegarandeerd. Deze teenslippers voor kerels zijn zeer modieus om te zien, met coole prints. Evenals Reef is Quiksilver een Australisch surfmerk.

Nog veel meer goede slippers vind je in het overzicht met alle goede teenslipper merken.

Kijk bij het bovenaan genoemde overzicht van alle slippers voor de aanbiedingen van teenslippers en sportslippers bij alle belangrijke en beste schoenenwinkels in Nederland.

Zie ook: Teenslippers aanbiedingen en tips

Onderwerpen:
Beste slippers kopen, dames, heren, kinderen, beste teenslippers, goede teenslippers.