De Birkenstock Gizeh en andere Birkenstock slippers zijn heel populaire slippers. Maar helaas hangt er ook een hoog prijskaartje aan de Birkenstocks en zijn deze gewilde slippers maar zelden in de aanbieding.

 

Ligt de prijs van de echte Birkenstocks boven je budget? Dan heb ik hier wat goedkopere alternatieven voor Birkenstock teenslippers voor je.

>>> TIP: Kijk bij aanbiedingen slippers bij de aanbevolen winkels voor een totaal overzicht aan goedkopere alternatieven en hun prijs.

Scapino slippers

Goedkoper dan de huismerk teenslippers van Scapino vind je geen Birkenstock look-a-likes. Voor nog geen 15 euro heb je al een mooi paar slippers van dit merk.

Natuurlijk kan Scapino voor dat geld niet dezelfde kwaliteit bieden, maar het is wel een goed adres voor een paar mooie teenslippers voor de laagste prijs.

Cypres slippers

Op zoek naar een hogere kwaliteit slipper? En neem je daarmee een iets hoger prijskaartje op de koop toe? Cypres is een merk dat mooie en goede teenslippers maakt in de stijl van de Birkenstock Gizeh slippers. Maar dan tegen een (aanmerkelijk) lagere prijs. Dit zijn mooie kwaliteitsschoenen die goed te betalen zijn.

Hush Puppies slippers

Ook Hush Puppies maakt dit soort teenslippers. Deze Hush Puppies liggen qua prijs tussen de echte Birkenstocks en de Cypres teenslippers in en bieden een hoog draagcomfort en een prima kwaliteit.

Kijk vooral eens naar Hush Puppies slippers als je een paar echt goede leren teenslippers zoekt. Goedkoper dan Birkenstock, maar wel goed van kwaliteit.

Clic slippers

Voor meisjes zijn er ook nog Clic slippers. Het meisjesschoenen-merk Clic heeft leuke teenslippers in Birkenstock stijl, maar dan net even wat hipper, speelser en moderner. Dit zijn teenslippers die meisjes graag dragen. Om het uiterlijk van de schoenen, maar ook om het aangename draagcomfort van de slippers.

Gabor slippers

De Gabor teenslippers zijn niet echt goedkoper dan de Birkenstocks maar wel een goed alternatief als je dit soort slippers of sandalen zoekt. Gabor is een echt kwaliteitsmerk dat goede en mooie schoenen levert. Niet goedkoop, wel goed en mooi.

Orange Babies slippers

Onder het label Orange Babies levert Nelson teenslippers en sandalen die veel op de Birkenstocks lijken, maar dan tegen een aanmerkelijk lagere prijs.

De kwaliteit van deze Orange Babies slippers is goed en bovendien steun je met de aankoop van een paar Orange Babies schoenen het Orange Babies project dat HIV besmette moeders, baby’s en kinderen in Afrika steunt.

Papillio slippers

Een ander alternatief voor Birkenstock slippers en sandalen zijn de Papillio’s. Dit zijn echte Birkenstocks want Papillio is een label van Birkenstock.

Goedkoper zijn deze slippers dus niet, maar wel net zo goed en comfortabel en met de Papillio slippers en sandalen heb je meer keuze. De stijl is meestal net wat hipper en moderner dan die van de originele Birkenstocks.

Kijk bij het bovenaan genoemde overzicht van alle slippers in Birkenstock-stijl voor een al deze (en andere) slippers bij de Nederlandse schoenenwinkels.

Zie ook: Alle informatie, aanbiedingen en tips slippers


Onderwerpen:
Goedkope birkenstock. goedkope birkenstock slippers, alternatieven birkenstock goedkoop, birkenstock voordelig online kopen.