Sneakers zijn heel populair bij sportieve meiden. Ze zijn licht, comfortabel en meisjes-sneakers kunnen heel modieus zijn.

Maar natuurlijk wil je je dochter wel op goede verantwoorde sneakers laten lopen. Daarom kijken we hier naar de beste merken sneakers voor meisjes. Deze meisjes-sneakers zijn goed voor de voeten en worden ook graag door meisjes gedragen.

Kijk voor een overzicht van alle meisjessneakers bij de aanbiedingen van de beste merken kinderschoenen. In dit overzicht vind je de beste aanbieders met meisjes-sneakers.

Dit zijn enkele aanbevolen merken:

Converse
Converse is een populair merk bij jonge meiden. Meisjes kunnen bij Converse kiezen uit een enorme collectie leuke sneakers. Hoge en lage sneakers in alle kleuren. Natuurlijk zijn de All-Stars erg populair, maar Converse heeft veel meer te bieden aan meisjes-sneakers.

Bunnies
Het Nederlandse kinderschoenenmerk Bunnies maakt sneakers voor meisjes die er niet alleen heel mooi uitzien maar ook heel goed zijn voor de kindervoeten. Bunnies meisjes-sneakers zijn heel geschikt voor kleinere meisjes.

New Balance
New Balance is momenteel één van de meest populaire merken sneakers. In hun collectie bevinden zich ook een groot aantal mooie meisjes-sneakers. Er is voor meisjes een enorme keuze uit sneakers met klittenband of sneakers in vele verschillende kleuren, modellen en designs.

Braqeez
Ook veel keuze aan meisjes-sneakers biedt het Nederlandse kinderschoenenmerk Braqeez / Brakkies. Braqeez levert vooral veel mooie hoge gympen voor meisjes. Er is keuze uit heel veel kleuren.

Andrea Morelli
Het Italiaanse merk Andrea Morelli is vooral bekend om zijn modieuze schoenen voor volwassenen, maar de Andrea Morelli meisjes-sneakers zijn sterk in opmars. Het zijn sportieve maar modieuze meisjesschoenen.

Shoesme
Nog zo’n kinderschoenenmerk uit Nederland dat heel veel meisjes-sneakers van uitstekende kwaliteit levert. Mooi om te zien, helemaal in meisjesstijl, en gezond om te dragen. Shoesme meisjes-sneakers zijn vaak rijk gekleurd met fleurige designs.

Lelli Kelly
Natuurlijk maakt ook het meisjesschoenenmerk bij uitstek, Lelli Kelly, sneakers voor meisjes. Lelli Kelly meisjes-sneakers zijn net zoals alle schoenen van dit Italiaanse merk bont gekleurd, met de kleur roze vaak in een overheersende rol.

Mim-Pi
Mim-Pi is een Nederlands modemerk dat zich helemaal richt op meisjes van 0 tot 10 jaar (schoenmaat 35). Mim-Pi schoenen zijn opvallende meisjesschoenen, Mim-Pi schoenen zijn namelijk in kinderschoenen in hippie-stijl. In hun collectie zitten ook sneakers voor meisjes. Evenals alle Mim-Pi schoenen zijn deze Mim-Pi meisjes-sneakers fel gekleurd.

Develab
Develab is een eigenzinnig merk kinderschoenen uit Nederland dat vooral populair is bij modebewuste kinderen. De Develab meisjes-sneakers zien er dan ook modieus en modern ook. Met veel hoge gympen en ook veel kleur.

Zie ook: Tips kinderschoenen

 
Onderwerpen:
Beste sneakers meisje, goede meisjessneakers, beste sneakers meisjes.