Als vrouw wil je er ook ’s avonds, met je sloffen op de bank, ook mooi en aantrekkelijk uitzien. Daarom hier een overzicht van de mooiste pantoffels voor dames. Deze damespantoffels zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook heel aangenaam om te dragen. Bijvoorbeeld door hun voering van lamswol.

Wil je liever alle pantoffels zien? Kijk dan bij de aanbiedingen van pantoffels bij de beste Nederlandse winkels.

De beste merken damespantoffels

Warmbat pantoffels
Voor “Warmbats” hebben wij echt een zwak. Mooie dames pantoffels met een superzachte voering van schapenvacht. En niet zomaar schapenwol, maar merino schapenwol. Warmbat sloffen zijn gemaakt van de beste wol die er te krijgen is. Warmbat pantoffels voor dames zien er ook nog eens geweldig uit, en hebben alle goede eigenschappen die je verlangt van goede pantoffels. Warm, zacht en heel aangenaam.

Ugg pantoffels
Van Ugg laarsjes is niet iedereen gecharmeerd, maar tegen Ugg damespantoffels kan toch niemand bezwaar hebben! Ugg pantoffels zijn geen goedkope pantoffels, maar de sloffen van Ugg Australia zijn wel heel comfortabel en aangenaam om te dragen. En als koopster heb je keuze uit vele verschillende modellen. Van slipper en mocassins tot zachte huissschoenen en laarsjes voor op de bank.

Sorel pantoffels
Bij Sorel denk je misschien eerder aan sneeuw, snowboots en winterse wandelingen dan aan comfortabele pantoffels om cosy de avond mee door te brengen maar Sorel maakt wel degelijk prachtige, comfortabele en heel goede pantoffels voor dames. Luxe pantoffels van de beroemde hoge Sorel kwaliteit. Geniet van het comfort van Sorel pantoffels dames. Gemaakt van echt leer en textiel.

Shepherd pantoffels
Shepherd is een echte specialist in pantoffels uit Zweden. Evenals Warmbat en Ugg gebruiken ze schapenleer en schapenvacht voor hun sloffen. Shepherd pantoffels voor dames en heren zijn luxe pantoffels met een mooi eigentijds uiterlijk. Heerlijk om te dragen, je schiet ze meteen aan als je thuis komt en wil thuis niets anders meer dragen. En dat is geen enkel probleem, want op Shepherd kun je de hele dag heerlijk lopen.

S.Oliver pantoffels
S.Oliver is een grote naam die staat voor kwaliteit. Toch maakt S.Oliver pantoffels van goede kwaliteit die er prachtig uitzien en verbazend betaalbaar zijn. S.Oliver is één van de beste modemerken, en dat kun je merken aan de kwaliteit en de uitstraling van S. Oliver pantoffels. Dit is een aanrader als je modieuze pantoffels zoekt.

Giesswein pantoffels
Giesswein wordt gezien als één van de beste merken op het gebied van pantoffels. Giesswein pantoffels worden gemaakt van stof en wol. Bij veel Giesswein pantoffels wordt er van schapenwol gebruik gemaakt. Giesswein pantoffels zijn er voor dames, maar ook voor mannen en kinderen. De klassieke Oostenrijkse sloffen stonden model voor veel Giesswein pantoffels.

Rohde pantoffels
Ook Rhode is van huis uit een echte specialist in sloffen en pantoffels, hoewel dit Duitse schoenmerk tegenwoordig ook andere soorten schoenen maakt. Rhode pantoffels zijn gemaakt van soepel leer. Deze lederen pantoffels zitten comfortabel en hebben een goede pasvorm. Het zijn pantoffels voor dames en heren van hoge kwaliteit.

Bedroom Athletics pantoffels
Niet alleen de naam van dit pantoffelmerk is opmerkelijk, dat geldt ook voor veel van hun pantoffels. Bedroom Athletics maakt diverse soorten pantoffels voor dames en heren, vooral hun sloffen in laarsvorm zijn populair. Kijk maar voor alle modellen.

Zie ook: Tips en aanbiedingen pantoffels

 
 
Onderwerpen:
Hier vind je de beste pantoffels dames. Mooie pantoffels vrouwen die heel aangenaam zijn om te dragen. Kijk hier boven voor aanbiedingen van de meest comfortabele en beste damespantoffels.